IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ФРЧКО претседателски кандидат на розите
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФРЧКО претседателски кандидат на розите

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 10>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2009 во 21:08
Ooooo pa jas nikogo ne obviniv deka mu ja spori strucnosta na Frckovskiголема%20насмевка
Kolku i da pishuvaat nekoi vesnici okolu mokjta na Crvenkovski da nareduva kje pokaze glasanjeto. Crvenkovski moze da im nareduva na oni 100tina vo Bihacka ama..pak kje povtoram 10 000 potpisi ako moze Crvenko od opozicija da naredi na tolku, mene bi mi bilo zagrizuvacki.изненадување
Jas samo si kazuvam ona shto go mislam jas.

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2009 во 15:02
Јас не ни спорам дека Фрчко ќе добие гласови на изборите, и тоа сигурно ќе биде голема бројка...
Кај нас уште се гласа за партија а не за човек, како што би требало да биде барем на претседателските избори. Тука сметам дека најважни се квалитетите на кандидатите, а партијата што ги предлага стои зад нив само за да им обезбеди политичка моќ и гласови.

Сеуште има граѓани кои ќе гласаат и за магаре, доколку биде предложено од “нивната“ или партијата што ја симпатизираат, само затоа што магарето е предложено од  “нивните“... или чисто од магарешки инаеттага
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2009 во 21:44
a za koe "magare" vie ke glasate ako ne e tajna...crveno,plavo,ili belo? nemoj samo da dades odgovor vo druga boja!
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Milaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 1523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2009 во 22:21
А да ги чкртнеме магарињата
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2009 во 23:42
Фрчковски е познат како човек за кој во времето на неговото министерување во министерството за внатрешни работи, изби аферата "Анафора" , во која Фрчковски примал поткупи и скапи подароци од страна на грчкиот разузнувач Грилакис.
памти ли некој дека во времето кога Фрчковски беше министер за внатрешни во Македонија се вееја само македонски знамиња
само тогаш и никогаш потоа
сега во поголемиот дел на Скопје и во пола Македонија се веат албански  знамиња
кога одам накај Тетово имам чувство дека се возам низ Албанија
истото чувство го имам и низ Скопје
имал и Фрчковски свои светли моменти
не е фер да бидеме слепи при очи
ова е време кога треба да бидеме реални
валкан долен веш немаат само анонимусите кои се во председателската трка
сите останати кои било кога биле во власта нормално имале и добри и лоши потези
е сега кој што сакал да запамти,тоа е индивидуално
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 00:09
Originally posted by nelson nelson напиша:

a za koe "magare" vie ke glasate ako ne e tajna...crveno,plavo,ili belo? nemoj samo da dades odgovor vo druga boja!

Јас не гласам за магарињанамигнување

Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 00:11
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

Фрчковски е познат како човек за кој во времето на неговото министерување во министерството за внатрешни работи, изби аферата "Анафора" , во која Фрчковски примал поткупи и скапи подароци од страна на грчкиот разузнувач Грилакис.
памти ли некој дека во времето кога Фрчковски беше министер за внатрешни во Македонија се вееја само македонски знамиња
само тогаш и никогаш потоа
сега во поголемиот дел на Скопје и во пола Македонија се веат албански  знамиња
кога одам накај Тетово имам чувство дека се возам низ Албанија
истото чувство го имам и низ Скопје
имал и Фрчковски свои светли моменти
не е фер да бидеме слепи при очи
ова е време кога треба да бидеме реални
валкан долен веш немаат само анонимусите кои се во председателската трка
сите останати кои било кога биле во власта нормално имале и добри и лоши потези
е сега кој што сакал да запамти,тоа е индивидуално
i ti li se gordees so toa sto frckovski ubil lugje samo sto veele albansko zname ?!изненадување... me iznenadi ...изненадување
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 00:18
Анџи ма, јас го цитирав целиот текст, токму поради поврзаноста на Фрчко со грчки разузнавач и нудење поткуп на претседател на држава, а не поради скапите подароци.
Такви аферички анафора, метафора, и шо ти јас знам за поклончиња и поткупи имаат сигурно сите политичари, не верувам дека има некој имун на тоа...
Но друга работа е соработка со разузнавач од земја која сака да ни го смени името и идентитетот... знам оти ја сфаќаш разликатанамигнување
И ова не е валкан долен веш од неговиот приватен живот, туку од неговата службена кариера.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 00:22
не ,не се гордеам со тоа
ама и некои други кои сега се топорат како најголеми патриоти убивале...и повеќе...
ама не се гордеам ни со тоа што на секој ќош се веат знамиња од друга држава
не се гордеам ни со тоа што секој кој ќе дојде на власт доаѓа со цел да не опљачка
не се гордеам ни со тоа што никој не се грижи за сопствениот народ
не се гордеам ни со тоа што сме сите разделени на милион парампарчиња и сите гледаме крвнички на оној другиот
а тоа го постигнаа политичарите со помош на медиумите
не се гордеам ни со тоа што сме на пат да станеме зомби...дозволуваме да ни ги перат мозоците
и искрено, ако победи Мируше Хоџа ,заради тоа што е жена,можеби е поголема веројатноста да се придвижиме од статус кво
зашто од исфрустрираниве машки политичари ми е преку .....

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 00:25
ова погоре беше одговор на Пацифист
Анастеа сето тоа ми е многу јасно
ама јас не гледам некој кој зад себе нема афери
од некој се потешки од некој полесни
едноставно,ме нервира фактот што сите АМА СИТЕ се тотални лузери
а вие сте се запнале Фрчко ...сатовите...Фрчко....сатовите
секој ден сме се подлабоко во гомна
кога еднаш ќе се тргнеме

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 00:32
Имаат рејтинг, факт е
мајмун да стават за кандидат, ќе победи
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 00:37
Frcko ne ubi nikogo , samo koga bidna Bitpazar, znaese da se spavi so niv, i koga gi stavija znaminjata gi smesti vo zatvor , za da VMRO gi oslobuduva....
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 01:00
ЈАС ЗНАМ ДЕКА ЌЕ УЖИВАМ ДА ГО ГЛЕДАМ КАБАРЕТО ПРЕДИЗБОРНА КАМПАЊА
леле како ќе ги поти, хехехехех.....
Кон врв
dras Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2007
Поени: 858
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2009 во 17:24
..на крај краишта што му фали на човекот,.... по што се разликува од оној .... “Професорот од комунистичка Југославија,.... БЕЗ ИМЕ“,....дали ДПМНЕ се одлучи за оној кој ќе ги „СЛУША“.....  дали се заебаа со Борис,.... Тој Си имаше  свој интегритет!?..... што се стори со човекот кому Македонија МУ беше инспирација,....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.