|
Стихови од песни што би ги посветиле... |
Внеси реплика | страница <1 56789 19> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
And you say I'll heal you,
I'll always be yours.. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 19:09 |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 19:09 |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Well, Ive been afraid of changing cause ive
Built my life around you But time makes you bolder Even children get older And Im getting older, too I took my love and took it down I climbed a mountain, I turned around And if you see my reflection in the snow covered hills The landslide brought it down The landslide brought it down |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
When I can, I will
Words defy the plan When I can, I will Fool enough to almost be it And cool enough to not quite see it And old enough to always feel this Always old, Ill always feel this No more promise no more sorrow No longer will I follow Can anybody hear me I just want to be me When I can, I will Try to understand |
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I walk this empty street
On the Boulevard of Broken Dreams Where the city sleeps And I'm the only one and I walk alone My shadow's the only one that walks beside me My shallow heart's the only thing that's beating Sometimes I wish someone out there will find me 'Til then I walk alone... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
niko kao ti u ovom svetu lazi ,nije uspeo sudbine da me spasi.......
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I'm a bitch, I'm a tease
I'm a godess on my knees, When you hurt when you suffer I'm your angel undercover |
|
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Evo priznajem nije mi lako,
a nije slavno plakati javno, ti me ostavljas tek onako, al nema placa ispod pokrivaca, od tebe bolestan, bezuspesno lecen, za neke suze moje, ne postoje, malo sam zbunjen i zatecen, meni se samo, oci znoje, Ne nisam, ni suzu pustio, a moje, srce, na dlanu je, samo sam, tiho izustio, Ljubav ovde vise ne stanuje, Seo sam u cosak i nisam plakao, nista iz ociju, nisam istakao, sem jedne suze koju sam ti posvetio, valjda me niko nije primetio, evo priznajem nije mi lako, a nije slavno plakati javno, ti me ostavljas, tek onako, al nema placa, ispod pokrivaca, Ne nisam, ni suzu pustio, a moje, srce na dlanu je, samo sam, tiho izustio, ljubav ovde vise ne stanuje, ne stanuje. |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I sve cu ti obecati
bas sve sto hoces moju kozu, moju kost i lice koje pozelis Od straha da ne potone tvoja ljubav za mene i kao pcela u zlici caja dok drzi dah ja nemam razloga za strah |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...........ja nemam nista
samo prazne ruke a dzepove prazne ne donosim ti dar i ove ruze koe ti dajem ukrao sam u parku da li to znas? uzmi me uzmi ako hoces i ostani uz mene da................. |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Arsen Dedic
PONOVO TI GOVORIM LJUBAVI MOJA Ponovo ti govorim ljubavi moja poslije putovanja i svog zivota pusta, ljubavnu pjesmu ponovo ti pisem poslije pjesama iskustva. Ponovo ti govorim ljubavi moja onaj kom je bilo premalo da voli ponovo je ovdje pred vratima tvojim i ponovo spreman da te moli. Ponovo ti govorim ljubavi moja poceo sam sjajno da ponizavam i grijesim gotovo pri kraju i gotovo mrtvac na pocetku tu sam da se tjesim. Ponovo ti govorim ljubavi moja na obratnom putu pretvorenim u tamu poslije sedam mora i vlastite zemlje dosao sam umrijet u tvom stanu. Ponovo ti govorim ljubavi moja negdje sam vec bio, sad ostavljam sve to da ti poslije srece, hrabrosti i znanja da ti poslije svijeta vratim tvoje mjesto. Ponovo ti govorim ljubavi moja poslije loseg drustva, vina, nocas stojim sam pred tvojim licem spreman da ti kazem kao prvi puta opet: Ja te volim! |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |