IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Дали Ви се остваруваат соништата
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали Ви се остваруваат соништата

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 8>
Автор
Порака
big kiss Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 03.Август.2008
Статус: Офлајн
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај big kiss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 02:46
sto e tvoe ke si dojde-koga togas
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2008 во 23:48

Би било добро да имам право на остварување на само еден сон... Тогаш знам со сигурност што ќе сонувам...

Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2009 во 20:43
Ми се оствариле 4 - 5 баш онака како што ги сонував
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2009 во 23:24
Во принцип соновите имаат некакво значење, сега дали потсвесно некако ни кажуваат за иднината? Може тука најразлични одговори да се дадат, потсвеста ги акумулира сите оние работи што ги гледаме, слушаме(колку нешто да сме запамтиле или не), и донесува некаков заклучок и смета дека преку сонот треба да даде одговор, бидејќи потсвеста никогаш не се одмара, понекогаш на проблем што мислиме дека сме го заборавиле, а никогаш не сме ги решиле, а потствеста одлучила дека тоа е нешто што мора да се реши... Тука може да има и друга врска, скриената способност на човекот за условно кажано гледање на иднината, негде читав дека сите луѓе се способни, за телекинеза, телепатија итн, и гледање на иднината, само тие способности се заспиени во нас. Тука можеби, доваѓа на сила таа способност за гледање на иднината која ни се манифестира, односно "да ја гледаме иднината", која исто така како што ќе се случи во реалноста или манифестирана преку соништата, кои понатаму треба да се толкуваат... И сега дали мене ми се има случено нешто такво, ќе кажам за мое блиско и не толку далечно минато, хмм.. пред некои 8 месеци, сонував за една особа еден сон, а бидејќи имам дома некој кој е експерт за истите, ми ги протолкува истите, ми кажа дека таа особа е болна од некоја тешка болест, за после два дена, истата особа која ја сонував да ми каже дека има тоа и тоа. И во неколку наврати после тоа иста особа неколку дена пред да се случи нешто (а јас благе везе да немам дека тоа ќе се случи, или веќе се случило), тоа што го сонував и се случи, или се случило веќе.... Можеби и е конциденција незнам, знам само дека во доста наврати во животот ми се имаат случено слични работи, така да, се е возможно... Многу објаснинија можат за ова да се дадат, од дека случајно, некаде одејќи, некој што ја познаваат истата особа, збореле за тоа, а мојот мозок го прибрал како информација, а свеста тоа не регистрирало дека се работи за таа особа, а подсвеста на некој нејзин сопствен начин го протолкувало дека се работи за таа личност, и бидејќи истата личност ми е драга особа, го извлекла тоа на површина... Ги има уште многу ообјаснуваења што можеби логично да се донесе заклучок, но сепак на крајот можеби и има нешто, нешта што ние луѓето не сме способни да ги перцепираме, а постојат.... Во секој случај тоа ќе остане една од најголемите мистерии во животот на човекот. Бидејќи сакале тоа или не, тоа на секој човек сигурно повеќе или помалце му се има случено.
Кон врв
tamara1990 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Септември.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tamara1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2009 во 14:33
Ne daj boze da mi se ostvarat ovie sto gi sonuvav ovaa nedela
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2009 во 18:52
..се почесто сонувам тоа што треба да се случи или нешто што веќе се случило, за жал..подобро да не сонувам воопшто..
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 10:35
ako si gi ,..ostvaram!,..ke mi se ,..ostvarat!намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2009 во 23:16
Овој сон, што го сонив вчера, ако ми се оствари... Е тогаш ќе биде навистина интересно.
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2009 во 23:25
не верував во тумачење на сонови,ама некако овие неубавите навистина ми се остварувааттага
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2009 во 19:22
Ми се остваруваат...како баба Ванѓа сумголема%20насмевка
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2009 во 21:02
sonot isto taka e nasiot zivot,
podaleku sme od nasiot zivot koga ke se razbudime
Кон врв
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 00:39

Да !!!  Плачам на сон, плачам и на јаве, и обратно, се радувам на сон се радувам и на јаве...не%20знам

секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
picky Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2009
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај picky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2009 во 21:32
Ауууу...немаше да бидам жива да ми се остваруваа...цел живот или некој ме брка, или паѓам од негде....вртење%20со%20очи...а и факултетот немаше да го завршам :))) ...
Него...откоа не сум сонувала нешто убаво, такво...да несакаш да станеш....мммм.....онака на крајот знаеш дека сонуваш ама пак си продолжуваш за да не го прекинеш убавото! трепкање

No expectations, no disappointments!
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2009 во 00:18
" prevedeni " DA !!! плазење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.