IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Кој ја држи мафијата во Македонија???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој ја држи мафијата во Македонија???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2007 во 16:24
Originally posted by moira moira напиша:

e pa koi se nevraboteni , a naogaat plodna pocva kaj nas, sobiraat licni poeni i si go popolnuvaat CV-to?
   e,pa da mi prostish,..ama ,tie ne se krivi,...shto nekoj gi "vrabotil" tuka,.....im ponudile i prifatile,..,...djabe tolku pari frlile,...koga nishto ne bilo od niv,...osobeno od onoj ante,...kolku li pari mu dadoa,...pa ushte i ja tuzeshe drzavata deka ushte mu dolzi,...a,za shto?
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2007 во 16:40
Koj kaza deka se se tie vinovni Kazav deka dokolku ne sme nie i slicni zemji kako nasata tie ke se nevraboteni
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2009 во 18:36
Во сите земји власта е со мафијата. Само во Македонија мафијата е на власт а коалиционен партнер и е опозиционата мафијашка политика. 
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
rabani Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 02.Август.2008
Поени: 490
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rabani Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2009 во 00:43
KAJ NAS DRZAVATA E MAFIJA
DOAGA ISUS SO 200000 SVETII
ZA DA IM STAVI KRAJ NA SITE PROKLETII
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2009 во 00:51
kakva mafija be?изненадување,...mafijash*te imaat chest,...i specifichen ugled,..a , ne ovie,...domashni k*rvinski lopovi!..

nemoj da go valkash so niv imeto,...mafijashko!

Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2009 во 01:08
секоја држава си има своја мафија
за жал,кај нас мафијата си има своја држава
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2009 во 09:43
Сега за сега мафијата во Македонија ја контролира Брако во договор со власта. А, после 22.Март 2009 година ќе видиме.
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 00:02

Vo Makedonija ne postoi MAFIJA!!!

Можеби не во буквалниот смисол на зборот, али во апсолутна мерка да. И истите што ја создадоа, сега мораат да ја чуваат...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 00:29
Originally posted by mmomirovski mmomirovski напиша:

Можеби не во буквалниот смисол на зборот, али во апсолутна мерка да. И истите што ја создадоа, сега мораат да ја чуваат...

Дали знаете дека Ал Капоне има македонски корени. Тој е девето колено на македонско семејство избегано во Америка.
Па сега мислете и судетете.

Кон врв
dudulovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Поени: 998
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dudulovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 14:49
Originally posted by mmomirovski mmomirovski напиша:

Во комунизмот немаше мафија во вистинска смисла на зборот. Бројот на тешки кражби од 1988 во 2004 е зголемен за околу 15 пати. Дрога, рекет, грабнувања имаше неспоредливо помалку. Државата контролираше се`. А друго прашање е дали Партијата беше своевидна мафија. Изгледа да.
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
Кон врв
DAC23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Декември.2008
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAC23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2009 во 13:56
mafijata ja drzat mafijasite da ne imenuvam sega so ime i prezime ne e dobro da gi spomnuvam ljugeto koj ne se tuka i koj ne gi pocituvam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2009 во 11:16
Самата себе. Таа е на власт а мафијашките работи ги работи во договор со опозицијата.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 22:59
Ако до сега е се напишано не ви станало јасно, тогаш: ПРАШАЈТЕГО БРАНКО, иако си оди тој е главниот БОС. Без изненадување.
Кон врв
Vercingetorix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јули.2009
Поени: 421
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vercingetorix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2009 во 00:42
Али Ахмети,сурат му ...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.