|
ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ и други детски песнички |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | ||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Јануари.2006 во 22:53 |
|
aj site pesni so kje vi teknat pejte gi tuka..... ama samo onie so bile popularni na zlatno slavejce, na si do.....i na site tie festivalcinja....:)))) DAJTE MUZIKA, DAJTE MUZIKA OVDE NE SME NA CAS MOOOOOOZE DA VREVI KOJ KOLKU SAKA KOLKU GO DRZI GLAS!!!!!!!! epa ajde!!!!!!!!!!!!!!
|
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
site mi velat,ne ova ne ona,ne vamu ne tamu,ne vaka ne taka ako sme klinci,tuka sme glavni,ovdeka vreska koj kolku sakaaaaaaaaaaaaaaa |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj kolku sakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koj kolku sakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
||
|
||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
strumfetooo maaala ajde sega kaaazi mi,kolku sveki tortata ja krasat kolku imas gooodini,strumfetoo maaala,nemoj da se plaaasis ti,Gargaaamel e zaaaglaven do gusa vo sl*got od jagodi... ovaa e od sitel bambini
Изменето од Cvekence - 14.Февруари.2007 во 18:11 |
||
respect my authoritaaa
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чевлички ние сме
сегде сложно одиме знаеш ли дете ти кој ли нас не создаде Чичко чевлар опа тропа троп ти ги кроиш сите начи сни драго дете опа опа оп за да можеш да ги носиш ти......... БРАВО ЗА МЕНЕ ОВА ГО ЗНАМ ЦЕЛООООО |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како беше онаа за развигорот ауу па така почнува Златно славејче или грешка сум Или онаа со градот убав....како е..
Дувна ветре развигорче нипна гранче над изворче дувна ветре буди гора раззелени сто јавора......... Изменето од maja |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
Cvekence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odsekogas sum sakala da imam barbika,so zlatna kosa,crni oci ,tenka visoka. a eden den se setavme so tatko mi niz grad,jas pobarav za poklon da mi kupi spomenar.da mi kuuuupi spomenaaaar!!! Ref.Prva ljubov kako senka tivko tivko doagja,i na prsti kako kradec,pod moj pendzer proagja. site tajni sto gi nosam spomenar gi sokriva,a so guma ne se brise srceto sto pisuva.(x2) vaa e od sido evergreen a? |
||
respect my authoritaaa
|
||
Pharaoh
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele kolku tazen sum komu li da raskazam taa tolku golema i najvisoka na svet a jas metro i zilet. Kako li jas da porasnam se do nebo se do zvezdi visoko neja da ja nadrasnam m i da recam malecka ti si kako kuklickaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
||
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bravo majus btw ovaa mu e omilenata na Carnation preska ja peese.... |
||
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
leleeeee ko bev mala ovaa mi bese omilena..... |
||
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ABE NAJPOPULARNATA: nikolaa, nikolaaaa nesto cudno mi se slucuva, sto e toa toa znae majka mi. mama meeeeee poducuva nikola, nikola toa znaci deka rasteme, deka brzo kje porasneme , nikolaaaaaaaa tralalalalla tralalalallaa, samo uste 9 godiniiiii tralalalalala tralalalallala, samo uste 9 godiniiiiii mama veli ne brzaj, seuste si malecka, cekaj neka pominat, uste 9 godini........ itn.....ne mi teknuva nataka.... |
||
|
||
Cvekence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zelkata ima kosuli trista ,sekoja bela sekoja cista ,site kosuli sama gi sie, sleci edna druga se krie (site kosuli sama gi sie sleci edna druga se krieee) sea ke gi iznapisam site so gi znam |
||
respect my authoritaaa
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i ovaa mnogu ja sakam: nato nato moe zlato, bas bi sakal jas, da sum kreda sto ja drzis sekogas na cas aj nekoj so ja znae podobro od mene neka ja dopise!!!! |
||
|
||
Cvekence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne ja znam taa ama ovaa ja znam bombonce bom bom bombonce te gledam gledam i se mislam bombonce bom bom bombonce ne ke izdrzam i ke te lapnam mi se jade nesto blago...ke si napravam eden tost sea |
||
respect my authoritaaa
|
||
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |