IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали ги контролирате вашите емоции?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали ги контролирате вашите емоции?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 14>
Автор
Порака Обратен редослед
zverka_ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 6604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zverka_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2009 во 16:50
Ponekoga znam da se kontroliram,ponekogas ne....Se zavisi od toa koj gi predizvikuva tie emocii,bez razlika dali se pozitivni ili negativni.
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2009 во 15:04
neeeee, sekogas drug gi kontrolira
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2009 во 12:47
vo glavnom da!ne kogas i poveke nego sto treba...od kontrolata imaam zaboraeno kako e toa da bidis bez kontrola! a sakam da probam kako e...ama ne odi....se naprajv kamen crn...намигнување
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2009 во 16:36
Stepenot na kontrola na moite emocii(nezavisno dali se pozitivni ili negativni) zavisi od okolnostite i licnosta so koja sum vo kontakt..na nekoj luge koi smetam deka ne zasluzuvaat ne gi ni pokazuvam moite emocii,imam samo edna neutralna nasmevkaсреќаi smisleno scenario kako da gi trgnam od vrat.
No sekogas postoi stepen na kontrola,duri i koga nekoja licnost mi e mnogu bliska i mnogu draga...ponekogas postojat momenti koga treba da gi zastitime od nekoj raboti,ili za da dostigneme nekoj vozviseni emocii,ili ne e vistinsko vreme za prezentacija na svojata sustina, pa mora privremeno da gi potisneme svoite cuvstva...mislam deka kristalno kontrolirana emotivnost so bliski i dragi luge e toa pravotoголема%20насмевка
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2009 во 16:11
не, и неќам да ги контролирам.
јас сум една од среќните што ги има среќа
некои ги немаат.
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 00:18
bi sakala no nemozam,mi izdavat
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2009 во 19:38
ne,retko nekogash vo odredeni situacii,koga smetam i deka nemora da gi pokazam emociite a toa smetam ako licnosta ili mojot sogovornik ne e zasluzen da znae za mojata srekja ili taga,vo sprotivno ne gi krijam emociite i smetam deka ne treba da se krijat
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
Spirit Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 20.Јануари.2009
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Spirit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2009 во 15:40
замисли никој да не може да си ги контролира ,кое лудило би било :)
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2009 во 22:02
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2009 во 01:32
Smeenjeto najtesko go kontroliram i ne e bas mal problem osobeno koga ke se javi vo moment koga sama odam po ulici
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2009 во 00:06
не секогаш
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 23:24
повеќето пати да,..ретко се случва,..да одлепам!
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 20:22

Па зар е подобро да ги задржувам емоциите во себе (мислам на лошите) и да -пукнам- еден ден?????????

Ќе си ги искажувам....полесно ми е така.........

Шефот може да ме изнервира и нормално не смееш да му се развикаш. но покажување емоции подразбира и невербална фацијална и телесна гестикулација итн....

Значи можам да бидам -надувана-
Важно нема да се смешкам кисело и да викам: да шефе така е.......а да вријам во себе........
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 09:21
se prasuvam kako tolku osobi postojat koi ne gi kontroliraat emociite
ne e samo sakanjeto emocija...postojat stotini emocii... licno mislam deka ne e dobro sekoja emocija da se pokaze...eve primer: Na rabota ste se iznervirale, so sefot, musterija ili nekoj rabotnik.... se vrakate doma i ako nervozata ja pokazete togas moze da vlijeva na celo semejstvo... zatoa ke sedna i ke zbornam so suprugot sto se desilo taka mi e polesno nervozata da ja kontroliram, koga ke iskazam... ima eden kup vakvi primeri, zatoa jas licno velam deka ne sekogas MOZES/SMEES emoziite da gi pokazes
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.