|
Сте патувале ли со авион?!? |
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Автор | |
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кои авиони ма.....јас повеќе сакам со брод..
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum letal, i sakav da se srusi, bev zaljuben
ama taa ne me sakase |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова ми делува,..ко американска сапуница..
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
seuste ne a imam zelba
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da jako e.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga bev mala sekoe leto patuvav na gosti kaj baba mi i nazad.Sekako deka cuvstvoto e poinakvo od vozenje vo avtobus
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како војник на ЈНА служев во Љубљана. Кога добив отсуство од 7 дена, за да искористам во време (со воз се патуваше едно 20-22 саати во една насока), патував со авион, но наместо во Скопје (каде ме очекуваа) јас, поради немање слободно место, слетав во Охрид. Тогаш немаше телефони како сега, па во тој момент да им кажам за промената на летот.
Чувството пред летнување ...? Воопшто немав страв (па нели бев војник, мајку му) Си помислив: па и ако се случи ... што? Голема работа ако ме нема. (ќе немаше да ве „масирам“ сега овде на форумов. |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daaa..Obozavam da patuvam so avionn ..:D
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прпа ми е...... сум патувала 31 саат со автобус во еден правец кон кој со авион се стигнува за саат ипол... Некако ми е посигурно кога чувствувам тло под нозете
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
4 пати
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
One_lovE
Сениор Ветеринарка Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da poise pati sigurno 10-tina
zakon e so avion, najbolje mi e koga poletuva. onaka brzo se dvizis na pista i ke se vivne odednas kon neboto, e toa e WOW |
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ами да ти речат да скокаш со падобран од едно 3-4 илјади метри?! |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
Boyanaaa
Нов член Регистриран: 27.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prv pat letav so nasata kompanija mat, cuvstvoto koga poletavme bese nepovtorlivo, vozbudlivo... sto za nekolku sekundi se pretvori vo neviden strav, naseto grevno avionce edvaj se iskaci, pomisliv deka ke se srusime za nekolku sekundi ... E, od mat , se prefliv vo emiratite... tamu poletuvanjeto i sletuvanjeto bea recisi neprimetni, glatki... Vo sekoj slucaj obozavam da letam so avion! Posebno go sakam poletuvanjeto, toa znaci deka sum trgnala na mnogu ubavo mesto
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored statistikata avionot e najbezbedno prevozno sredstvo vo svetot.
Ne sum se vozela dosega, ama ako moram.... |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |