|
Секс со женет човек |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 75> |
Автор | |
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E SAM SE NAMESTI TI SAMO ZENISE I KE NAPRAJME SO ZENATI EDNA PARTIJA
|
|
mbm
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mendeeeeeee, me vleces za jazik!!!! Jas seuste ne sum zenet, ama ti si imas zena!!! Misli mu ja!!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
mende
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BAREM NEMAM GAJLE OD TEBE NE SI ZENET TI SE USTE
|
|
mbm
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! Aj aj!!!
Sakam da si gi neguvam dobrososedskite "odnosi" so Bitola, zatoa nema da ti repliciram!!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
mende
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OD DEVOJKITE NIKOGAS NE MI SE PREKU GLAVA MNOGU SI GI SAKAM SITE
|
|
mbm
|
|
alhemicarot
Нов член Регистриран: 18.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heheh.. kakva vrska ima sexot so toa dali si mazena ili zenet...da ne prasuvate za vencanica pred da si pobarate ..ako vi se slucuva vi se slucuva ..... a druga rabota e dali sakate da ste vo vrska so toj ..taaa..posle sexot ..ne gledam vo so e poentava na muabetot ...ako baram sex od nekoja ni na kraj pamet ne mi pagja da ja prasuvam dali e mazena ...neme interesira..ako e samo za sex toa i baram...
|
|
alhemicarot
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vikas sto ima veze ako e samo sex.Sto ako ti se zacapas u nejze
pa se ti trgne udolno.Zapostavis familija a so ovaja teras na
golemo.Sto ke prajs togas, a !?Ke bidis so nejze i ke ja ostajs
zenati,a!?So se silite koa poslem molcite ko....
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
teofil
Група Регистриран: 16.Јануари.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo nedostatok na borbi junacive nasi stanuvaat eb--i,koj od koj pogolem "junak"se e dobro samo da ne dojde do situacija da mora da go potpise "ramkoviot dogovor".
|
|
MisIcA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Junakot" nikad nema da potpise "ramkov dogovor".Za toa treba jajca da
imas megu noze.Toj ke se puva kao e jak e*ac, ali doma ke molci kako
p**ka.
Devojki vakvi k*roe*aci ebete gi vie u g'z, ne oni vas.Izvinete na izraz ali od vakvi mi e dojdeno preku ovaa mojta ............. |
|
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
teofil
Група Регистриран: 16.Јануари.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cao misica ,ocigledno go mislev ona sto ti go kazuvas ,(mak. e polna so t.n. eb--i)toa gi pravi ocigledno jaki.jaki se dodeka ne pocnat da go gubat ili osetat deka ce go izgubat i ona malce od t.n.cuvstvo za familija i odgovornost. |
|
MisIcA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa go mislese ti ali ja go kazav onaka "prostacki" da znaat
jakite e*aci kaj da eb*t dobro.Da ne go butaat tamo kaj so ne im e
mesto.
Изменето од MisIcA |
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мисица бејбиии!!! Па дај малце релакс!!! Шо се секираш па и ти кој каде го бута!!! Ко ќе наебат и ќе расипат се тогаш ќе си ја лупаат главата јаките е*ачи!!! |
|
|
|
alhemicarot
Нов член Регистриран: 18.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaso bi se zaljubuval u nekoja so koja bi imal sex ...pa si ja sakam zenami ne mozam 10 osobi da sakam...ako moze nekoj od vas bravo...i sekogas sexot i ljubovta vi odat zaedno u muabetot..i so zborite za sex koga e toa visa filozofija za vas...eve aj devojkive neka odgovorat ama iskreno dali imale sex na prvo ili vtoro viduvanje ..siguren sum deka barem edna od niv imala ..i so da ne prasuvate da ne si zenet...mene bar ne mi se desilo nekoja da me prasa...a i da me prasa ne bi i kazal ako gledam deka bi imala odnos so mene taa vecer....a za golemi e..ci i toa zavisise e.e so mozok a maliot e samo pomagalo...
|
|
alhemicarot
|
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |