|
Kолку е блиску совршенството? |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | |
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se sto treba da se predzeme e samo trgane na zavesata
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sovrsenstvoto trae se dodeka go gledame so zatvoreni oci .....
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако сакаме да го достигнеме,..ќе успееме ..се се работи со волја и желба,..ништо не е невозможно!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoj e blisku postojano
a nekoj nitu priblizno ne e toa do sudbinata no do postavuvanje na granicite i percepcijata za sovrsenstvo ako se razbudite nautro i kazete DOBRO UTRO SONCE, SUM SREKJEN DEKA SUM PAK NA OVA PLANETA togas garant ste blisko |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred nos ni e samo sto nosot ni e vo tugj zadnik,
zatoa i ne go gledame, mislime koj znae kade e.......... |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moite kriteriumi za sovrsenstvo i ne se tolku golemi pa sepak mi izgleda daleku.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sepak se ogromi cim ne gi gledas |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema sovrshenost, duri i vo religijski ramki iako tokmu tamu postojano se govori na nachija sovrshenost. Toa samo nam taka ni se prichinuva bidejkji izvesni neshta se beskrajno daleku od nashiot kapacitet za razbiranje.
Oti ako neshto e sovrsheno, togash kje bide zamrzano i nepodvizhno. Na sovrsehenoto ne mu treba nishto, nitu da se menuva, nitu da prima, nitu da dava, a najmalu da sozdava... a i ako sozdade, togash novosozdadenoto nema shansi da bide nishto pomalu od sovrshenstvo bidejkji samo toa e mozhno da izleze od drugo sovrshenstvo. A bidejkji vo ovaa Kreacija s'e neprekinato teche i se menuva, jasno e deka sovrshenstvo nema, pa spored toa prashanjeto kolku e toa blisku ili daleku e deplasirano. Terminot sovrshenstvo ostanuva samo vo figurativna upotreba. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go nema vo knigite,go nema vo definiciite od zborovi socineti...
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A kade go ima ?
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ednas koga ke zamizis...i seto svoe na ulica da go ostavis...
Tamu na ulicata,druze Mesi,nema definicii i luspi od orev.Tamu ima dozivuvanja i kolorit od boi Si probal li nekogas da gi frlis od sebe svoite znaenia i definicii,pa da bides samo covek? |
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti nikako da se oduchish da ne komentirash za komentatorite, tuku toa da go pravish za komentarite.
Ajde sega ostavi me mene nastrana oti jas ne sum tema za diskusija i namesto toa odgovori, se razbira ako mozhesh i sakash, na prashanjeto:
|
|
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kade e,druze Mesi.komentarot ako nema izvor???ti ne si bezlicje pa da pisuvam so zvezdite....toa mi e druga tema(citaj poezija)
vo prasanjeto dadov odgovor.... |
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aham...
Pishuvaj si poezija i postavuvaj prashanja na tugji postaveni prashanja, samo vo toa zaobikoluvaj me mene, oti ne me interesira nitu ednoto, nitu drugoto. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |