|
ГРЧКА ПРОПАГАНДА, притисоци, уцени, инциденти... |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 62> |
Автор | |||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па проблемот е во тоа што не гледам некој да не тера да се откажеме од словенството или да се определиме: или за ова или за она. И тоа е дел од нашето минато, но нашата историја не почнува од тука, туку оди малку поназад... Како што се словенските просветители и преродбеници дел од нашето културно наследство, така се и античките херои, и не гледам зошто би требале овие вторите да бидат дискриминирани, само затоа што нашиот јужен сосед има проблем со нашето име и идентитет. |
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne odgovori na moeto prasanje...a da ne tera, bogami ne tera...ako ne sme za anticka makedonija nie sme predavnici...
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i ne mozam poveke da cekam...mozda sum nadvor od temata...ama leka nok na site....mirni soncinja vi posakuvam...
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На кое прашање? И каде бе спомнав предавници?! |
|||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Милег, ако не си разбрал, не коментирај. Со два збора реков: не се откажувам ни од еден дел од мојата историја. Сега јасно е? |
|||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас не коментирам тоа што ќе ми текне јас ја кажувам вистината дека со таа реченица вие кажавте дека се откажувате од идентитетот.Па можеби и некоја друга нација сте не знам ама тоа кај вас е погрешно дефинирано.
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Со два збора реков: не се откажувам ни од еден дел од мојата историја.
аааааааа не може вака!!! ова не се два збора |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ај жити се кажи со која реченица...не можам да ја најдам |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"Некој да не тера да се откажеме од словенството или да се определиме: или за ова или за она"
значи таа вика да се откажеме од идентритетот а таа одговори дека не се откажувала. |
|||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Милег, еве ја целата реченица, не цитирај погрешно! Прочитај ги црвените букви и размисли што сакав да кажам. И доста веќе, не сум јас тема на муабет! Тема: ГРЧКА ПРОПАГАНДА, притисоци, уцени Изменето од anastea - 10.Февруари.2009 во 00:36 |
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па проблемот е во тоа што не гледам некој да не тера да се откажеме од словенството или да се определиме: или за ова или за она.
И тоа е дел од нашето минато, но нашата историја не почнува од тука, туку оди малку поназад... не бе Милег,не си во право Анастеа вели дека не гледа дека некој не тера да се откажуваме од она што сме...значи -никој не не тера,не се откажуваме ни ние ни Анастеа,сите сме ние Македонци |
|||
|
|||
mileg
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас не цитирам по грешка модераторке и знам дека вие не сте на муабет само да ви кажам дека ако се продолжи така со исто темпо да се модерира ќе пријавам на админот,а ако тој не ме послуша ќе отворам специјална тема во врска со грешките на модераторите (се извинувам за топикот)
|
|||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како не цитираш погрешно? Сврти некоја страна назад и прочитај го уште еднаш мојот пост, па и твојот!
Пријави кај администраторот ако сметаш дека имам некоја грешка, само да не излезе после дека јас треба тебе да те пријавам за ова. Поздрав и дискутирај на темата! Доста за мене! |
|||
Внеси реплика | страница <1 3435363738 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |