![]() |
|
Кој е вашиот досегашен најголем успех?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Автор | |
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
MOITE DECA
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Успеав да извежбам цели дваесет минути.
![]() Тегот ми е во подрум и некако се осеќам ко Бетмен кое иде у тоа пештерата, а Бетмен ми асоцира на плачко со мускули, леле колку ми е тешко, ми ги истепаа мама и тато и ја од тогаш па навака изигравам љиљак како компензација за промашено детство во кое нема на кого да му се беси - Тато купи ми ова, мамо дај ми она, ако не ке плачам ! ![]() И така најчесто си заминувам откако ќе ми здосади и ќе си речам по скали - Абе море, требаше да вежбаш бе ! - Абе ај шо го ебам, сеа ќе се враќам, ај утре ... Ама денес не беше таков ден, беше сабота и бев заборавен од пошироката јавност и за око ми западна ваљакот, четката и кеса со глет маса...ма дај да вежбам, затоа сум дојден... ![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Сеуште се стремам кон него....... А најголемиот успех за мене е да го осознаам тоа кон кое се насочувам, кое сега ме преокупира, кон кое итам..... ![]() |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
ova sto sum sega,ne sakam poveke ne mi treba prestizi
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
toa sto mu imam pomognato na eden edinstven covek
|
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Мојот најголем успех е мојот најголем пад!
![]() ![]() Бев доволно храбар (или луд?) на газдите да им речам дека фирмата пропаѓа поради нив. ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Firmite propagaat za da uspeat alcni poedinci
Mojot najgolem uspeh e koga na eden takov mu rekov deka mu pozeluvam doma vo kebab da go poznaat Изменето од zbunet - 11.Февруари.2009 во 12:09 |
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
sekoj postignat uspeh ostanva vo minato, pa barame i trcame kon nov
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
moite princezicki
![]() |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
toa sto sum bila i sto sum sega,
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
се пронаjдов
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Леле кој дојдеееееее
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
успеав во тоа што го вежбам 2 години,..и им докажав н асите дека можам да бидам непредвидлива
![]() ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |