|
МАСКИ |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога на фамилијарни веселби, имендени на пр., пријателите од татко ми очекуваат да им се смеам на старомодните смешки и да ги забавувам во ист фазон, ставам ваква маска --------> , a у ствари, вака ми се прави
ај шо кажуваат исти вицеви секое видување, ај... ама зошто стално мора да ги објаснувааааааттттт.... |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лелееее ги објаснуват
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na sekoja maska imam otvori za ocite,koi redovno me izdavaat
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maskarada
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
без маски,трновит ќе е патот низ животот |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МОЈОТ `НИК` ТУКА НА ФОРУМ Е МОЈАТА НАЈГОЛЕМА МАСКА
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како беше песната - Добро дошли, другови, на нашу малу маскараду... - Значи, во сите нас има Маски, сакале ние тоа или не. На сите нас во животот, ни се случувало, да мораме да покажеме маска. Но целата работа, во истото, е колку ја покажуваме, како ја покажуваме и што е најважно дали е во претерана форма. Дали некој од тука не знае некој или некоја кој во "формалниот" живот се најдобри пријатели, а позади грб, си сечат коси и нокти и забиваат ножеви во грб, кај и каде и кога стигнат. Значи колку сме подготвени со отворени карти некаде да играме, кај треба истите да ги пресечеме, и кај да ги вадиме асовите од под ракав. Колку истото ќе отиде до некоја фаза во која Маската и Ние сме истите. Дали способноста во секој од нас е подготвена да ја фрли Маската и да се заигра отворено. Тешко во секоја ситуација, зошто секогаш од другата страна налетуваме на различни карактери на љуѓе, неможеш секогаш да наидеш на човек што ќе те свати, зошто нешто си направил, зошто не си направил или зошто едноставно се нештата се такви. На Маска можеш да наидеш(па и да ставиш) од едно обично излегување до продавница, па до некој "жежок" состанок, каде што треба да се појавиме во "полно светло". Тука кој кого контролира, дали ние Маската или Маската Нас...
Изменето од mmomirovski - 09.Февруари.2009 во 21:04 |
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo sekoj se krie maska. i sekoj e naidel na nekoja maskarada,vo zavisni siuaciji.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maska e del od bonton i civilizaciskoto ziveenje
ziveeme so lugje ne sami Изменето од anakin - 09.Февруари.2009 во 21:13 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toe e bas ova na forumot,
se krieme so lazni iminja i pljukame kaj ke stigneme |
|
Spirit
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maskite imaat duri i praznici denes ,nivnata uloga e tocno kakva sto treba da bide .
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Covek se probiva niz zivotot dodeka e mlad. Potoa vnimava mladite da ne se probijat.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ne nosam nikakva maska nitu nameravam da ja menuvam po potreba .....sum si originalna...ne pravam lice na nikogo, na nisto i za nisto........glumackata skola so teatarskata maska koga togas ke mi dojde vrz glava ....................
vaka moze momentalno zort, moze malku ke boli............. AMA CISTA SMETKA DOLGA LJUBOV ............................. iskreno kazano imam uspeh bas zatoa sto sum bez maska...... I vistina ............ poveke me sakaat i cenat........... |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |