|
Дали ги контролирате вашите емоции?! |
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E celata sum naopaku..............
Koga baram emocii ne mi davaat ....... A koga mi davaat ne gi baraam Ajde najdi go sega krajot so emociite |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ako ne se obidam da se iskontroliram vo zastrasuvacki situacii mozam da izvrsam i samoubistvo
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:27 |
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не,се може по изразот на лицето да ми прочитат
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сакам да ги контролирам (а да си признаам и не можам)....... Кога сум среќна сакам сите да знаат....... Кога сум тажна пак сакам да знаат.......... Сакам да си ги споделувам емоциите.........СЕКОГАШ........... |
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моментално... Хммм.. Одвај...
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Broj do deset |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se prasuvam kako tolku osobi postojat koi ne gi kontroliraat emociite
ne e samo sakanjeto emocija...postojat stotini emocii... licno mislam deka ne e dobro sekoja emocija da se pokaze...eve primer: Na rabota ste se iznervirale, so sefot, musterija ili nekoj rabotnik.... se vrakate doma i ako nervozata ja pokazete togas moze da vlijeva na celo semejstvo... zatoa ke sedna i ke zbornam so suprugot sto se desilo taka mi e polesno nervozata da ja kontroliram, koga ke iskazam... ima eden kup vakvi primeri, zatoa jas licno velam deka ne sekogas MOZES/SMEES emoziite da gi pokazes |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па зар е подобро да ги задржувам емоциите во себе (мислам на лошите) и да -пукнам- еден ден????????? Ќе си ги искажувам....полесно ми е така......... Шефот може да ме изнервира и нормално не смееш да му се развикаш. но покажување емоции подразбира и невербална фацијална и телесна гестикулација итн.... Значи можам да бидам -надувана- Важно нема да се смешкам кисело и да викам: да шефе така е.......а да вријам во себе........ |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
повеќето пати да,..ретко се случва,..да одлепам!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не секогаш
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Smeenjeto najtesko go kontroliram i ne e bas mal problem osobeno koga ke se javi vo moment koga sama odam po ulici
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |