![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 77> |
Автор | ||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
te sakam ne si svesna kolku,ne se opisuva so zbor kolku mi e milo so si so mene vo ovie momenti,kiss i dobra nokj
|
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! so 17 minuti zakasnenie....ama....:)) sepak.....se najubavo....:))) itn....:))) |
||
|
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
Маријоооо кај си?.Што правиш кажи?Полудев Маријо,умрев.Како можеш?Како?Кај си?
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
ako si tuzan , ako nekad krene loso u zivotu, kupi jedan veliki kondom navuci ga na glavi izadji na ulici i neka svi vide da si i ti neki k*rac (more kako me uvredija so porakava
![]() |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
NOT RESPONDING ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 516 |
|
од кој ти е поракава бе? |
||
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
|
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
Abe daj donesi mi gi tie cdinjata veke ednas!!! Puknav po doma!!! A imas nesto novo, od tie domakjinskite filmovi?!?!?! Aj dojdi donesi ke gleame pa ke gi imitirame!!!!
Ovaa SMS mi e od komsikata!!!!! |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
|
Poraka: Tak znaci ti ke si spies a jas testovi ke rasavam. stanuj tamu ne me nerviraj!!!!
|
||
![]() |
||
**MaRiJa** ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
|
Ке те убијам што ми го презема Кико. к*рВО НИЕДНА РАСИПАНА!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
Abe znam deka ti se temnit so te budam,ama to i ne e taka tragicno ako gopram za da ti recam:so srekja zlato and Have a nice day:) :* |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
|
||
|
||
![]() |
||
poison_f^ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 64 |
|
|
||
poison/nezaboravi da smo se sreli na najlepsoj stazi zivota koja se zove mladost
|
||
![]() |
||
poison_f^ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 64 |
|
![]() |
||
poison/nezaboravi da smo se sreli na najlepsoj stazi zivota koja se zove mladost
|
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
ej abe jas sega vidov,slepec. srekjen rodenden poison_f^ |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
||
|
blagodaram carnatiion
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |