IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Помош !! Софтверски Проблеми!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош !! Софтверски Проблеми!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 55>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Vetil Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vetil Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 08:34
Vaka, imam internet ama samo skajp raboti, a internet prebaruvacite NE, vo bilo koj za sekoja adresa pisuva page not found!!!

Dali moze od nekoi programi da e???

I kako da go popravam
Кон врв
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 10:44
Види Firewall да не го блокира
Кон врв
Vetil Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Октомври.2008
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vetil Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 10:51
osven vo Win,dali firewall imaat i antivirusnite prog. pa paralelno dvata da rabotat, ili e samo eden firewall
Кон врв
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 19:29
Zavisi koj antivirusi ako imaat ime Total Security ili Internet Security togas tie imaat Firewall
Кон врв
cilemile Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Февруари.2009
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cilemile Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 21:43
Здраво форумџии,

Ќе ми треба помош за еднаработа, ама треба да се најде некој стручњак зошто,незнам колку ИТ стручњаци прашав,ама не дојдов до одговор.
Во MS Word кога набројувам, ја бирам опцијата bullets & numbering, и сакам поредувањата да ми бидат по кириличен редослед:А, Б, В, Г, Д, a не по латиничен A, B ,C...
Тоа го има на некои компјутери , ама кај мене не успева .
Веројатно е нешто до инсталацијата на MS office ама што е, е голема енигма за мене.
Ве молам за помош.
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 22:13
Originally posted by cilemile cilemile напиша:

Здраво форумџии,

Ќе ми треба помош за еднаработа, ама треба да се најде некој стручњак зошто,незнам колку ИТ стручњаци прашав,ама не дојдов до одговор.
Во MS Word кога набројувам, ја бирам опцијата bullets & numbering, и сакам поредувањата да ми бидат по кириличен редослед:А, Б, В, Г, Д, a не по латиничен A, B ,C...
Тоа го има на некои компјутери , ама кај мене не успева .
Веројатно е нешто до инсталацијата на MS office ама што е, е голема енигма за мене.
Ве молам за помош.

Значи вака ти ја преместив тука темата зошто нема потреба  за нова тема.

Треба да снимиш мислам офис на македонски јазик и ќе е возможно така да направиш. Така барем мислам не сум сигурен намигнување
Кон врв
dejan272 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Февруари.2009
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dejan272 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2009 во 14:37
Dali nekoj od vas znae zosto nemozam da se uklucam na msn od mojot komp, koga idam na sign in, se pojavuva doluprikazanata poraka.
Tuka pisuva nesto za firewal megutoa probav nesto i so toa ama ne vredi pa dokolo znae nekoj neka kaze.
I moze li i kako se kacuvaat sliki na ovoj forum.
pozz

We unable to sign you into Windows live mesenger at this time.
Please try again later.

Windows live messenger has made several failed attemps to sign in you in.
Your firewal may be blocking Windows Live messenger from connecting to the service.
Please review your firewall settings. See the retailer's instructions for more information.

Error code: 80048820
Extended error code: 80048412
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2009 во 16:26
Originally posted by dejan272 dejan272 напиша:

Dali nekoj od vas znae zosto nemozam da se uklucam na msn od mojot komp, koga idam na sign in, se pojavuva doluprikazanata poraka.
Tuka pisuva nesto za firewal megutoa probav nesto i so toa ama ne vredi pa dokolo znae nekoj neka kaze.
I moze li i kako se kacuvaat sliki na ovoj forum.
pozz

We unable to sign you into Windows live mesenger at this time.
Please try again later.

Windows live messenger has made several failed attemps to sign in you in.
Your firewal may be blocking Windows Live messenger from connecting to the service.
Please review your firewall settings. See the retailer's instructions for more information.

Error code: 80048820
Extended error code: 80048412

Koja верзија на мсн имаш и каков антивирус имаш?
Кон врв
cilemile Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Февруари.2009
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cilemile Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2009 во 19:58
Со инсталирање на македонски office не се постигнува ништо. bullets & nublering повторно се по старо. Инаку можност за македонски редослед (тоа сум го видел и сум користел) во bullets and numbering посоти и во англиски office.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2009 во 23:06
Originally posted by cilemile cilemile напиша:

Со инсталирање на македонски office не се постигнува ништо. bullets & nublering повторно се по старо. Инаку можност за македонски редослед (тоа сум го видел и сум користел) во bullets and numbering посоти и во англиски office.

Незнам тогаш баш ќе прашам и некои други да не знаат нешто за ова
Кон врв
NIGHTLADY Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Јануари.2009
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NIGHTLADY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 10:01
DECKI IMAM EDNO PRASANJE DO VAS AKO MOZE DA MI POMOGNETE VAKA: SO EDNA PRIJATELKA NESTO CASKAVME ZA E-MAIL I HOTMAIL DALI E ISTO ?
A MI TREBA MENE E-MAIL DA LI ZNAE KAKO SE PRAVI ILI E ISTO SO HOTMAIL POZZ.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 18:08
Originally posted by NIGHTLADY NIGHTLADY напиша:

DECKI IMAM EDNO PRASANJE DO VAS AKO MOZE DA MI POMOGNETE VAKA: SO EDNA PRIJATELKA NESTO CASKAVME ZA E-MAIL I HOTMAIL DALI E ISTO ?
A MI TREBA MENE E-MAIL DA LI ZNAE KAKO SE PRAVI ILI E ISTO SO HOTMAIL POZZ.

смеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеење

Баги нубско прашање ама ај :)

Исто ти е  hotmail, yahoo, gmail, free mail и така натаму се ти е исто , така да оди си пример htto://mail.yahoo.com оди sign up и одма прелесно е за деца од 5 години е направено да можат да си направат. намигнување
Кон врв
NIGHTLADY Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Јануари.2009
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NIGHTLADY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2009 во 14:39
fala za informacijata flik.sea imam cestenje po tvoja zasluga.pozz
Кон врв
ladyzaki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2009 во 15:57
pomos pls..тагатагатага...zasto koga ke uklucam kamera (bez razlika dali na skype ili msn)kompjuterov mi se isklucuva t.e. sam se restartira...neznam bas ova dali e za problem so softverot....ama ve molam za pomos...da napomenam deka dodeka se dopisuvam toa ne se slucuva...тагатагатага...fala odnapredголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
najslatkiot jazik ima najostri zabi
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.