|
Скопје најубавиот град во светот! |
Внеси реплика | страница <1 89101112 32> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nisto cudno imajki predvid koj mu bil omileniot sport vo mladosta BOXING
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе ова тема подигрување е со Скопје или авторот навистина го мисли тоа што го напишал како наслов...
Како прво и најосновно Скопје не е најубавиот град во Македонија...а од СВЕТОТ е далеку многу далеку... |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e podigruvanje...avtorot bil premnogu vrzan za svojot roden grad ,pa za mig si zamislil deka nema poubav grad na svetot
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cigledno ne bil podaleku od skopje .......... ili skoro na OFTAMOLOG
|
|
Dora Bakojani
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 130 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a , mozebi e i kusogled!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе вие уште не ја разбравте темава?
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да бе да , во сите други градови можеш тротоарот да го излижеш
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби неможаш да го лижеш, ама пак нема да добиеш тровање ако го направиш тоа... Тирана еј Тирана е 100 пати почиста од Скопје... Всушност мислам дека не е измислен повисок степен на нечистота... |
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СКОПЈЕ највалканиот Главен Град во Европа E ovoj epitet vekje drzi voda |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Насловов на темава е.....
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шо се филмате бе вие скопјани којзнае кои сте,..буљаши! (извинете ама посилно беше од мене)..иначе темава е апла глупа,..скопје е штала спрема битола
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro e shto se izvini na Skopjani,ovde se govori za Skopje ne za Skopjani...upotrebi nepotreben i nevkusen epitet. |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa ako u Skopje ima buljasi,ako u gradov site se ufilmani(ocigledno nemas poima niso za Skopje),ako Skopje e stala zaso togas site doagjaat ovde da rabotat,da studiraat i da ziveat a????U stala ne ziveat lugje,u stala ne mozat da studiraat ni da rabotat..ama mene mi izgleda deka gradov stana stala otkako stana prenaselen od dr.gradovi..(izvini posilno i od mene bese ova ) ps.nemam nisto protiv lujeto od dr.gradovi,naprotiv imam mnogu drugari i drugarki od mnogu gradovi niz Makedonija..ama koga ke se pretera toa e..ima pravo zabegan temava ne ja razbiraat lugjevo |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |