|
Зошто мажите сакаат искусни жени во кревет???? |
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zasto?
Pa zatoa , tie ne legnuvaat vo krevet za da spijat nego da uzivaat , e sega,uste daa ne e iskusna ?? ................ Sto ke pravi ke izigrava ucitel ??? .......aj sega vaka, aj sega taka, aj sega svrti se aj sega probaj vaka....namesto da uziva?? Maskite sakaat mnogu maksimalno da uzivaat, za niv nema malku , sreden sex ili jako so cel spisok na uzivaje ili ic.................. i sekoja zena treba da se stremi toa da go pruzi ......... poarno i za nea i za nivnata vrska bez razlika ako e tinajgerska, mladalacka, veridbena ili bracna |
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele bijonse seksot e da uzivas a ne da gi ucis imas pravo ovde,
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka brgu se uci tehnikata, no povazno e da saka i da te saka zatoa togas navistina ke te izvadi od sarki, sekoe delce od kozata ke bide pod pritisok, nema sramenje i nema ona glupavo " Sto ke pomisli ako napravam vaka ili taka? ", ke urlaat site sireni vo glavata i nema da ti smeta, ima da poletas ko raketa na orgazam. Dzabe e ako se rasfrla so nekoe znaenje demek pipnala vaka ili onaa tocka i pazela na stilski figuri, jebes sve toa onaka bezveze koga nema emocii samo kolku da se falis na nekoi moroni sto ke te tapsaat deka si ja upecal ovaa ili onaa demek nemozel sekoj da dojde do nea. Bljak ! A baska cest vpecatok se dobiva kaj onie sto mislat deka se mnogu ubavi pa sega " Ja ne mora da znam da se e*am, mi se moze da lezam ko krava, a za emocii treba da se okozis i dali ke gi dobies, oti sum mnogu aktuelna i mazi trcaat po mene " ...samo da se ispraznat ma gusko...ne se raboti za kvantitet tuku za kvalitet...ama koj da kaze...se zanesov, a ?...ma pojma nema sto zboram...
|
|
Dora Bakojani
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 130 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima mrzlivci , koisto sakaat drug da im ja zavrsi nivnata rabota!
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam, na toa treba da odgovorat tie sto sakaat takvi!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskusnata zena znae sto mu treba na eden maz,neiskusnata hmmmm.....kolku li treba da nauci...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене ми е смачено од неискусни мажи....така да може и истото е кај машките. во денешно време сите сме исти-а машки а женски. сите си имаме исти права. така да нема право мажот појке од жената да ужива. мада во мојот случај мажот мисли дека ужива појке од мене шо ја сум поактивната...а не конта дека тоа може да се гледа и како да ми е кукла па му праам шо сакам
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABe toa staro se zguzvalo, skisnata
Mlado si e Mlado ne e bitno dali e iskusna ili neiskusna Ke se nauci so tek na vreme |
|
sexy bitch
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1188 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Sex is like tennis... If you play with worse, you play worse :)
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ha ha haaa... ne zaboravaj..ne samo da te saka...ami i ti da si ja sakash... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da ...pa u stvari i toa e ona glavnoto, koga sakas i si siguren deka te saka...wooow... pa toa se eksplozii i ognometi...e na takvi treba da se davaat kreveti za proverka i garancija za kvalitet
Изменето од zbunet - 08.Февруари.2009 во 21:04 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Зошто мажите сакаат искусни жени во кревет????
- Za da podnaucat nesto? |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |