IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс со женет човек
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс со женет човек

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 75>
Автор
Порака
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2006 во 13:27
E SAM SE NAMESTI TI SAMO ZENISE I KE NAPRAJME SO ZENATI EDNA PARTIJA
mbm
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2006 во 13:33
Originally posted by mende mende напиша:

E SAM SE NAMESTI TI SAMO ZENISE I KE NAPRAJME SO ZENATI EDNA PARTIJA

Mendeeeeeee, me vleces za jazik!!!!
Jas seuste ne sum zenet, ama ti si imas zena!!!
Misli mu ja!!!
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2006 во 13:47
BAREM NEMAM GAJLE OD TEBE NE SI ZENET TI SE USTE
mbm
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2006 во 13:50
Originally posted by mende mende напиша:

MAJA DA TI KAZAM PRAVO MNOGU SAKAM DA IMAM SEKS SO MAZENA ZENA
Кул ,а?Од девојки ти е преку глава та де
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2006 во 13:50
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! Aj aj!!!
Sakam da si gi neguvam dobrososedskite "odnosi" so Bitola, zatoa nema da ti repliciram!!!
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2006 во 13:53
OD DEVOJKITE NIKOGAS NE MI SE PREKU GLAVA   MNOGU SI GI SAKAM SITE
mbm
Кон врв
alhemicarot Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јануари.2006
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alhemicarot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2006 во 15:20
heheh.. kakva vrska ima sexot so toa dali si mazena ili zenet...da ne prasuvate za vencanica pred da si pobarate ..ako vi se slucuva vi se slucuva ..... a druga rabota e dali sakate da ste vo vrska so toj ..taaa..posle sexot ..ne gledam vo so e poentava na muabetot ...ako baram sex od nekoja ni na kraj pamet ne mi pagja da ja prasuvam dali e mazena ...neme interesira..ako e samo za sex toa i baram...
alhemicarot
Кон врв
MisIcA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 519
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2006 во 18:17
Vikas sto ima veze ako e samo sex.Sto ako ti se zacapas u nejze pa  se ti trgne udolno.Zapostavis familija a so ovaja teras na golemo.Sto ke prajs togas, a !?Ke bidis so nejze i ke ja ostajs zenati,a!?So se silite koa poslem molcite ko....
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina
Кон врв
teofil Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 16.Јануари.2006
Локација: Canada
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај teofil Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2006 во 18:36

vo nedostatok na borbi junacive nasi stanuvaat eb--i,koj od koj pogolem "junak"se e dobro samo da ne dojde do situacija da mora da go potpise "ramkoviot dogovor".

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2006 во 18:50
"Junakot" nikad nema da potpise "ramkov dogovor".Za toa treba jajca da imas megu noze.Toj ke se puva kao e jak e*ac, ali doma ke molci kako p**ka.
Devojki vakvi k*roe*aci ebete gi vie u g'z, ne oni vas.Izvinete na izraz ali od vakvi mi e dojdeno preku ovaa mojta .............
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina
Кон врв
teofil Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 16.Јануари.2006
Локација: Canada
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај teofil Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2006 во 19:14

cao misica ,ocigledno go mislev ona sto ti go kazuvas ,(mak. e polna so t.n. 

eb--i)toa gi pravi ocigledno jaki.jaki se dodeka ne pocnat da go gubat ili osetat

deka ce go izgubat i ona malce od t.n.cuvstvo za familija i odgovornost. 

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2006 во 19:20
Toa go mislese  ti ali ja go kazav onaka "prostacki" da znaat jakite e*aci kaj da eb*t dobro.Da ne go butaat tamo kaj so ne im e mesto.

Изменето од MisIcA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2006 во 02:43

Originally posted by MisIcA MisIcA напиша:

Toa go mislese  ti ali ja go kazav onaka "prostacki" da znaat jakite e*aci kaj da eb*t dobro.Da ne go butaat tamo kaj so ne im e mesto.

Мисица бејбиии!!! Па дај малце релакс!!! Шо се секираш па и ти кој каде го бута!!!  Ко ќе наебат и ќе расипат се тогаш ќе си ја лупаат главата јаките е*ачи!!!

Кон врв
alhemicarot Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јануари.2006
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alhemicarot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2006 во 05:54

zaso bi se zaljubuval u nekoja so koja bi imal sex ...pa si ja sakam zenami ne mozam 10 osobi da sakam...ako moze nekoj od vas bravo...i sekogas sexot i ljubovta vi odat zaedno u muabetot..i so zborite za sex koga e toa visa filozofija za vas...eve aj devojkive neka odgovorat ama iskreno dali imale sex na prvo ili vtoro viduvanje ..siguren sum deka barem edna od niv imala ..i so da ne prasuvate da ne si zenet...mene bar ne mi se desilo nekoja da me prasa...a i da me prasa ne bi i kazal ako gledam deka bi imala odnos so mene taa vecer....a za golemi e..ci i toa zavisise e.e so mozok a maliot e samo pomagalo...

alhemicarot
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 75>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.