![]() |
|
ЕКСПЛОЗИВ |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 17.Октомври.2008 во 21:30 |
Добро бе што си замислува оваа Хелена Роза??
Ми се згади од нејзе да гледам Експлозив, одвратна ми е. Мислев дека од Мелита и Дадар нема поголемо дно, крив сум испаднал. Дали вас ви се допаѓа или не и зошто?? |
|
![]() |
|
WhizKid ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Немам што да коментирам за дебилноста не емисијата.
Мене ми пречи што ја даваат во термин кога секој може да ја гледа. Па добро бе, во недела напладне ли се дава емисија каде Маја Вукичевиќ признава за своите лезбејски афинитети и Ксенија Пајчин си ги покажува „надградбите„? |
|
![]() |
|
zaljubena izgubena ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 79 |
eh,maestro,gledash kako zhivotot znae da iznenadi...raka na leva komora,i jas mislev kako tebe.ama ete shto izleze.i krajno vreme e gispozhata da donese nekoj asalen gostin vo studio a ne samo sredovechni tetki so brchki i amortizeri.dobro,ima i nekoi dobri gosti.ama zhenskata vistina gi prashuva totalni gluposti.
|
|
![]() |
|
caldi33 ![]() Група ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 83 |
utka
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Kolku vremeto da pomine. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
KAROLIN ![]() Сениор ![]() ![]() Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
ХЕЛЕНА е страшно ужасна
има добри гости, уствари најдобри гости што може една емисија да ги има, а ОНА е досадна како пролив, не знае ама ИЧ да води, само на секс мисли и на ништо друго, сељанка тешка |
|
![]() |
|
bile_mk ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
катастрофа од емисија
|
|
![]() |
|
jenny ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Voopsto ne mi se dopagja kako Helena ja vodi emisijata.Od nea veke i ne mi se gleda Eksploziv - totalna utka za A1 televizija.Sepak Melita i Dadar kakvi - takvi
bea podobri od ovaa. Изменето од jenny - 24.Ноември.2008 во 11:46 |
|
Ljubovta e centar na Univerzumot
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
....Ни Мелита ни Дадар ни Хелена.....имаат добри гости...но тие
...како водители ....не се покажаа баш најдобро......
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
мелита денес ја гледав беше.... чисто промашување
ама ич не ја обожавам |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
se oblekla ko za na crven tepih...katastrofa e zenava.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
па барем фустан да беше
тоа китката ко разлистана зелка и беше и толкава поголема од главава нејзина........ и надоле со фармерки......фризурна мрсна коса така зачешлана уф ми се блуе од неа |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sto e najtragicno tolku e samouverena ko da ne se poglednala u ogledalo
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
самобендисано суштество
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |