|
Критики позитивни/негативни на личните тв |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 46> |
Автор | |||||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ти црвче едно пишуваш се' поубаво
(леле шо ми требаше ова, сега ќе се вообрази)
|
|||||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
црвче Не ма кејт, не се вообразувам јас така лесно |
|||||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
се‘ е лесно
Многу ми се допадна песната. Прекрасно е разработена идејата за вечното и минливото во љубовта, споменот и мигот - преку контрастот на името (вечен белег), на една страна, и меурот сапуница и белузлава светлина, бакнежот и здивот и стапалките во снегот и летањето (минливо волшепство), од друга страна. Минливиот миг доживеан во (и со) волшепството на љубовта, посредуван од името на љубовниот жар, во нашиот спомен се атрибутира со вечност. |
|||||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|||||
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Nekoj se zaljubil vo prekrasni ocinja a Bravo Lithium prekrasna e Изменето од fiks - 13.Јануари.2010 во 17:31 |
|||||
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Кога умираше,
седнат на фотељата со ветвите раце прекрстени, и главата в земи наведната, не знам дали тагуваше... дали се лутеше... што му ја украдоа младоста од нозете и песната од грлото. Ама знам дека го чувствуваше безнадежот и товарот на тие околу него, кои зборуваа за некои нови случки ни малку битни и нестрпливо чекаа... да раздадат за душа. Во мислите му шепнав... ... ...ништо не му шепнав денес навистина не сакав да плачам,ама песнава ме исфрли од колосек можеби затоа што ме потсети на нешто што на сила сум го закопала длабоко во душата Во мислите му шепнав... ... ...ништо не му шепнав оф Кејти |
|||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
девојко, ти си како лековита самовилска вода |
|||||
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Кејт, поезијава твоја секогаш ме расположува и ме тера да се смеам
браво кејт |
|||||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ќе си акнам критика потикнат од коментар дека стварам нов правец во поезијата - Феферона поезија - т.е. љута - И со збор го исеков ко со мач, крв, крв, секаде крв, црева и мозоци истурени...па ако се може шо да не...и да можаам, многумина нема да го видат утринскиот зрак...ова е најбоља критика што ја имама добиено
|
|||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
На месечина
човекот беше прв на Марс пак ќе биде човечки е да се биде прв, втор е нечовечки бездушно и себично. Кој се радува на сребро само нечовек се прави извитоперени гримаси на нешто што насмевка би требало да биде со сила во човечко да го вметне епитети демек разбрано да биде нешто што е грдо нешто што е жално. Боже драги....креативноста на ова момче е бесконечна како вселената Идеите навираат како незапирлива содржина вкусна храна на лонец кој кипе...Блазе си и на Тања |
|||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Lithium
Сениор Недовршена... Што кога зборот ќе остане недоречен а јазикот ќе се заплетка во сопствените лаги? Што кога сонот ќе остане недосонуван зошто си разбуден од звуците на реалноста? Што кога мислата ќе остане недомислена а книгата ќе остане недопишана зошто нема веќе со што да се пишува се потрошило мастилото на инспирацијата? Што кога се трудиш да сфатиш да разбереш, да ја направиш песната совршена а време немаш, time runs out песната останува недоврш jako e ova Изменето од anakin - 10.Февруари.2009 во 08:52 |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
едноставна и силна - како молитва |
|||||
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Nice nice |
|||||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 3031323334 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |