IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Кој е вашиот досегашен најголем успех?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој е вашиот досегашен најголем успех?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 8>
Автор
Порака
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2009 во 18:08
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Denes ne go izmocav kapakot od soljata i si gi sobrav vlaknata od kada

За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2009 во 18:33
MOITE DECA
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 12:06
Успеав да извежбам цели дваесет минути. херој
Тегот ми е во подрум и некако се осеќам ко Бетмен кое иде у тоа пештерата, а Бетмен ми асоцира на плачко со мускули, леле колку ми е тешко, ми ги истепаа мама и тато и ја од тогаш па навака изигравам љиљак како компензација за промашено детство во кое нема на кого да му се беси - Тато купи ми ова, мамо дај ми она, ако не ке плачам !  плачење Па јеби га пола град го сруши за го среди лошиот, па остај го боље, сеи си дома. Исто ко ја стално шо ќе испокршам по нешто оти обавезно нешто ќе бутнам, па кој вика дека тегла од зимница мора да се отвара од кај капакот, го бутнеш, падне и ете ти отворена тегла, а не ќе се мачам, па пушти воздух со ножот, па ми се искривил ножот, па неќе, па ќе бутнам штрафцигер и пак теглата веке не е за употреба откако ќе се потроши содржината. Башка обавезно ми зазвонува телефонот и дрн, дрн, дрн, ко да ме пази од негде да не станам многу јак. И послем ќе се зазјапам у некое заборавено голо списание и охо ! хихихи ! ооо ! па, па, па...то секо...то ! Па ќе најдам некое аутце и како никој не ме гледа си праам - Брм, брм, брррм, ииик ! Баааам ! Крв, крв, аааа ! И башка сум ја спасил таа женската и она во знак на благодарност...хм...Па ќе најдам заборавен перика од маскембал, ќе застанам пред едно валкано огледало и праам фаци.
И така најчесто си заминувам откако ќе ми здосади и ќе си речам по скали
 - Абе море, требаше да вежбаш бе !
 - Абе ај шо го ебам, сеа ќе се враќам, ај утре ...
Ама денес не беше таков ден, беше сабота и бев заборавен од пошироката јавност и за око ми западна ваљакот, четката и кеса со глет маса...ма дај да вежбам, затоа сум дојден...среќа
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 00:29

Сеуште се стремам кон него.......

А најголемиот успех за мене е да го осознаам тоа кон кое се насочувам, кое сега ме преокупира, кон кое итам.....
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 21:19
ova sto sum sega,ne sakam poveke ne mi treba prestizi
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 21:29
toa sto mu imam pomognato na eden edinstven covek
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Локација: Macedonia
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2009 во 10:24
Мојот најголем успех е мојот најголем пад! изненадувањезбунетост
Бев доволно храбар (или луд?) на газдите да им речам дека фирмата пропаѓа поради нив. глупчо
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2009 во 12:00
Firmite propagaat za da uspeat alcni poedinci

Mojot najgolem uspeh e koga na eden takov mu rekov deka mu pozeluvam doma vo kebab da go poznaat

Изменето од zbunet - 11.Февруари.2009 во 12:09
Кон врв
galenaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2008
Поени: 4107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај galenaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2009 во 01:47
sekoj postignat uspeh ostanva vo minato, pa barame i trcame kon nov
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2009 во 20:09
moite princezicki
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2009 во 21:33
toa sto sum bila i sto sum sega,
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 22:48
се пронаjдов
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2009 во 00:23
Леле кој дојдеееееее
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2009 во 00:25
успеав во тоа што го вежбам 2 години,..и им докажав н асите дека можам да бидам непредвидлива
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,516 секунди.