![]() |
|
“ЖОЛТА МИНУТА“ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5678> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Жолта минута...спој на две жички...Па најчесто кога некој ме прави при очи слепа...при памет будала...при уши глува...Станувам немилосрдна... и после малку ми е криво..ама...
![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Уф! Колку е зезнато кога “розев ден“ завршува со “жолта минута“!
![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
mojata zolta minuta se odviva koga zjapam vo sonceto
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga nekoj zamisluva deka ima vlast nad mene i ocekuva da se odnesuvam kako nego mu se kefnuva
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
probuvam da se kontroliram i da ne zjaam po lugje. begam podaleku od toj sho me iznerviral, znachi druga soba, ili ako sum nekade si odam doma i smiruvam nervi, razlisluvam za site opcii i duri posle smirena praam maabet za problemot i se reshava.
ako nekoj me gnjavi vo meguvreme a sum rekla da ne mi prai muabet ke si go dobie ![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
![]() Уххххххххххххххххх... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga setam kasno toa go pravam so otkopcan dukan i ne me zakacaat
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
како стареам жутите минути се се почести...загрижувачки...ама и се помалку можам да избројам до десет...многу побрзо вадам пиштоли од порано...еве,вечерва штотуку си идев пешки,сама, заради една таква f**king жута минута...кога влегов дома заклучив дека сепак градов ни е безбеден...сама жена во 00.00
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Togas sum najefikasna.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Еве и папагалот мој има жута минута. Му се качи на кукличето, го делка, ли го делка, ама нервозно се трла
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Denes shefot imashe zuta minuta
![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Одамна не ми „пукнал филмот„ асално, ама кога се дешава тоа не го штедам предизвикувачот.
Давам до знаење со кого си има работа за да не помислува другпат да ми ги троши нервите, оти полошо ќе биде. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Зависи кој ми ја предизвикал жутата минута. Ако можам да му се изнадерам, го правам тоа......Ако не смеам...си вријам у себе......до утре заборавам...... |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Паааа... им кажувам на луѓето да ме остават некоја минута на мира, затоа што во тие моменти не се контролирам
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |