|
“ЖОЛТА МИНУТА“ |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | |
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Февруари.2009 во 04:47 |
Секој човек во својот живот има свои “ЖОЛТИ МИНУТИ“, состојби на свеста кога “ќе му пукне филмот“, “ќе му се спојат жичките“, “ќе му падне мрак на очи“. И тоа е толку нормално, оти човекот има и разум и срце, и мисли и емоции.
Што правите вие во својата “жолта минута“??? Изменето од Sho-Sana - 03.Февруари.2009 во 04:53 |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не сум тип кој лесно подига глас, па обично велам: “Еј, остај ме на мира пет минути“. Смирувам чувства, средувам мисли, и потоа комуницирам колку што можам посоодветно во дадената ситуација. Иако, признавам, во првата секунда од таа “жолта минута“ ми иде да го отворам списокот и да... хм... ете, така, ... се’ по список!!! |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dodje zuta mi minuta,dodje tacka mi na i
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
histerisam. osobeno ako sumvo pravo...epten histerisam. koj me znae bega od takvi situacii na 500 metra od mene.,
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brojam do 10 se skoncentriram,smiruvam se trudam da ne napravam nekoja glupost za koja bi zazalil podocna
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZUTA MINUTA ...PA DA SEKOJ JA IMA...JAS BRZO ZBESNUVAM ,NO I BRZO SE SMIRUVAM
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
retko mi se sluçuva.....ama koga ke se sluçi.........vadam kantarot za da moze da si gi meram zborovite.....
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Паааа... им кажувам на луѓето да ме остават некоја минута на мира, затоа што во тие моменти не се контролирам
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи кој ми ја предизвикал жутата минута. Ако можам да му се изнадерам, го правам тоа......Ако не смеам...си вријам у себе......до утре заборавам...... |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одамна не ми „пукнал филмот„ асално, ама кога се дешава тоа не го штедам предизвикувачот.
Давам до знаење со кого си има работа за да не помислува другпат да ми ги троши нервите, оти полошо ќе биде. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes shefot imashe zuta minuta jaka spojka dobi
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве и папагалот мој има жута минута. Му се качи на кукличето, го делка, ли го делка, ама нервозно се трла
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Togas sum najefikasna.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како стареам жутите минути се се почести...загрижувачки...ама и се помалку можам да избројам до десет...многу побрзо вадам пиштоли од порано...еве,вечерва штотуку си идев пешки,сама, заради една таква f**king жута минута...кога влегов дома заклучив дека сепак градов ни е безбеден...сама жена во 00.00
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |