IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Ќе запалиме цигара?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ќе запалиме цигара?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 669670671672673 1364>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 13:24
... Edna...onaka merakliski...среќа
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 13:33
Најубаво се пуши на чист воздух и во тазе кречена соба, на сефте.
Јас ќе грабнам едно кафенце од вашиве ама ќе бегам, нема да пушам.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 15:18
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Pravoslavie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 1732
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pravoslavie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2009 во 00:51
Нека не ме сфати ниту еден пушач погрешно, ама сметам дека цигарата е една од најголемите глупости (ако не и најголемата) од кога постои човештвото.

1. Фрлаш (буквално фрлаш) пари. 
2. Конзумираш отров.
3. Додека пушиш и после тоа здивот мириса ептен лошо,  Кожата мириса лошо, Косата мириса лошо, облеката мириса лошо.
4. Им пречиш на оние околу тебе.
5. Дишеш нешто гадно и смрдливо
6. Доброволно примаш чивија, која после и кога сакаш и кога не сакаш ќе те опседнува и мораш да ја практикуваш

Мене ме чуди како можеле луѓето да му дозволат на ѓаволот на таков начин да продре до внатрешноста на нивното тело. Ем се цигарите гнасни, ем штетни и пак луѓето ги консумираат. Ме чуди како на најголемиот број пушачи пушењето не им се има згадено. Еден многу свет дел од телото (т.е. нашите бели дробови) да биде обесветен до тој степен... Преку белите дробови се одвива еден исклучително значаен биолошки процес: примање на воздух без кој не може да се живее. А преку истата таа уста, при пушење, се дише нешто што носи телесна нездравост и/или болести и/или смрт.  

Со право старците на Црквата пушењето го нарекуваат “кадење на ѓаволот“.

Знам дека не кажувам ништо ново, но би ви препорачал: Убаво размислете што правите!

Да не ми се налутат форумџиите и форумџиките големо%20гушкање
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2009 во 01:09
Православие...големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Какво лутење...нема шанса... Убаво е да знаеш дека некој се грижи за тебе и твоето добро кога ние самите веќе одамна со чивијата во нас сме заглибиле длабоко...
Дојдов овде да запалам една на раат- моине Сексолози ме налутија вечерва... Морав да поделам жолти картони- нема веќе лабаво...тага

http://oboerista.files.wordpress.com/2006/12/cigarette.jpg
Упаљач некој да ми дофрли???
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2009 во 13:11
odamna ne sum bila vo pushalna,ajde po edno kafence povelete
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2009 во 13:16
A PO EDNA PURA i toa kubanska
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2009 во 13:19
Originally posted by ENIGMA ENIGMA напиша:

odamna ne sum bila vo pushalna,ajde po edno kafence povelete

..vi pravo vreme ,Enigmiçeголемо%20гушкање......taman e vreme za edno kafenceголемо%20гушкање
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2009 во 13:21
vreme za push pauza,a cigara bez kafe ne ide
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2009 во 14:15
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2009 во 14:21

кога ќе завршиш со цигарава, кажи за да освежам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2009 во 14:26
.....ozonarçeголемо%20гушкање.....nema gajleнамигнување
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2009 во 14:27
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2009 во 14:28
ima kafe za mene?
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 669670671672673 1364>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.