![]() |
|
МАСКИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 10> |
Автор | |
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Дак ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Порано имав многу маски,но со тек на времето обледеа,сега сум само јас,и да знаете поубаво ми е без маски,барем сум своја уникатна. ![]() |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Маската на Џим Кери му стои најдобро,а јас се маскирам само во специјални пригоди и настани
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Denovive ja koristam ovaa
![]() za da ne primetat deka zapravo sum... ![]() Cel zivot izigravam klovn i se smeam....a za sto? Inace maskata na Jim C. e najtop. Изменето од blueprayer - 03.Февруари.2009 во 19:21 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
На една педа од нашиот нос, во една замислена точка, се среќаваат нашата личност и нашата персона.
Сите луѓе од оваа страна на таа замислена точка, се личностите во нашиот живот, кои ја знаат нашата личност. Со нив се сакаме, блиски сме, интимни, си припаѓаме еден на друг. Со нив се бакнуваме, гушкаме, се смееме кога ни се смее и плачеме кога ни се плаче. Сите луѓе од онаа страна на таа замислена точка, се персоните со кои мора да го живееме нашиот човечки живот, да функционираме секојдневно и персонално. Со нив се смееме и кога треба и кога мора, со нив не плачеме ниту кога треба ниту кога мора. Поместувањето на границата на нашата или туѓата личност и персона зависи и од нашата, но и од туѓата, емотивна и социјална интелигенција. |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Spirit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Од посебно значење е моментот на одлука кога некого ке го пуштиме од оваа страна на маската .
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
simnete gi maskite....
![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Ako sum tazna
![]() ![]() Ako dosla svekrva mi stavam nasmeana maska(normalno) ![]() ![]() Maskite mi pomagaat da si go podobram raspolozenieto, ednostavno se sozivuvam so niv Najubavo mi e koga stavam loza maska ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Па кога ти се иде у вц, а не можеш да идеш, правиш фаца ко да не ти се иде
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
маска носам само на аватарот.
инаку сум целата кирилица - се` ми се чита на лицето |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
A ja " Smejem se ,smejem se, a plakao biii " Oliver mandic
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Секогаш ја носам со себе маска наречена „воздржаност„ која знае да ми ја дувне ветерот понекогаш
![]() Позади таа маска е цел еден свет од огнови и контрадикторости, рајки убавини и мрачни стравови. Не се смеам без потреба, лицето ме боли кога треба да го искривам во неспонтана насмевка. ![]() Изменето од GlenKlouz - 06.Февруари.2009 во 15:40 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Koga ke me navjasaat problemi vo prvo vreme reagiram luto i koga ke se potrosam, se isponasam histericno, se kezam ko zelen makar i kamenja na glava mi pagale
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |