|
ГРЧКА ПРОПАГАНДА, притисоци, уцени, инциденти... |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 62> |
Автор | |
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na koj "podatok" mislish?? Ako mislish na ovoj gore dostaveniot "dokument", toa NE E podatok, tuku chista Grchka propaganda a od kade go najdov....ja ima prilozheno i web-stranata gore vo predhodniot moj post, ama eve pak ke ja napisham. A pak taa web-strana shto e obichen BLOG, kako "vrven dokaz" e koristena od Grchkata propagandna mashinerija koja raboti od SAD i e sostavena od Grchkata dijaspora koja se vika Pan-Macedonija. Eve ti ja i nivata lichna web-strana, (ja prilozhiv jas i vo predhodnite moi postovi, ama ne ste ja videle izgleda) kade mnogu lesno ke go zabelezhite linkot OD OVOJ "DOKUMENT" koj vodi kon blogot. Prvichno ovoj "dokument" jas go najdov bash na Pan-Macedonia web-stranata, t.e. ovaa; http://www.panmacedonian.info/ Изменето од Legenda883 - 03.Февруари.2009 во 12:53 |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зар сеуште ја гледаш цела. Државата ни е одамна распадната. Се држи само на арматурата. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Legenda883
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I poslednata Grchka paranoja ne go odminala Brisel.
Изменето од Legenda883 - 04.Февруари.2009 во 11:31 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne go odminala no ostavila vidlivi rezultati ......... nepovolni za nas ..........
|
|
Legenda883
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ti se zasekira mnogu?
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сами си ги правиме резултати такви какви што се. Нели им дозволуваме на политичарите во име наше да прават тоа тие што сакаат. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pritisocite ne stivnuvaat. Na sekoja "provokacija" kako tie gi dozivuvaat slucuvanjata vo nashata zemja odgovaraat so ushte pogolemi pritisoci... Do kade kje odat?
Владата смирува откако Грција го врза ќесето На заканите од Грција дека ќе го врзе ќесето со пари за коридорот 10 откако истиот го доби името Александар Македонски, македонската Влада возвраќа со смирувачки тонови. Коридорот 10 е европски приоритет и заедно со ЕУ ќе најдеме решение, рече вчера Ивица Боцевски, вицепремиер за евроинтеграции. Тој не прецизираше дали досега имал разговори за да се најде решение доколку Атина ги реализира најавените закани. Според неофицијални информации, Грција деновиве веќе испратила известување до европските институции дека нема да го финансира Коридорот 10 поради преименувањето во Александар Македонски. Претходно, грчкиот премиер Костас Караманлис пред грчките пратеници рече дека „Грција нема да учествува во финансирањето на коридорот кој соседната земја го преименува на провокативен начин“. Група невладини организации ја обвинија Владата дека со преименувањето на автопатот Табановце-Гевгелија им штети на македонските евроинтеграции. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
grcite ne e ,..prevrtlivci,..kako nekoi!,...shto ke rechat,...toa i ke go napravat!,...treba da se ugledaat makedoncive na niv!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekira se storiv ........... od sekiranje
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Premierot im odrza lekcija...ako razbraa ..razbraa...ako ne..nivni problem...
ОСТРИ ТОНОВИ НА ПРЕМИЕРОТ ГРУЕВСКИ ОД КОНФЕРЕНЦИЈАТА ВО МИНХЕН Доволно попуштавмена ред е Грција Премиерот Никола Груевски се надева дека Грција, како сосед, ќе помогне Македонија да влезе во НАТО и во ЕУ. На 45. Безбедносна конференција во Минхен во панел-дискусијата „Менаџирање на нестабилноста - транскавкаскиот регион и Западниот Балкан“, истакна дека во моментов не гледа добар став од Грција, која, според него има негативен однос кон нас. - Се надевам дека во иднина работите ќе се сменат - одговори премиерот Груевски на прашање од учесниците на собирот за можно решение на проблемот со името. Во врска со менувањата на имињата на аеродромот и на патиштата, рече дека постојат историски личности што не им остануваат на една или две земји, туку на целиот свет. - Не можам да разберам зошто некоја земја не може да ги користи тие имиња затоа што нив можете да ги најдете како улица во Рим, град во Египет, како име на различни нешта во многу земји. Тие луѓе и припаѓаат не на Македонија, не на Грција, не на некоја друга земја, туку на целиот свет - истакна Груевски. Во обраќањето, Груевски ги повика членките на ЕУ да се држат до своите принципи за почитување на различните идентитети. - Како да им објасниме на македонските граѓани дека нивното влегување во ЕУ - домот на различните идентитети, ќе ги чини слобода да кажат кои се и што се. Дека ќе ги чини нивниот идентитет - вели премиерот. Жално е, додаде тој, што, и покрај исполнувањето на сите услови и критериуми и добивањето признание од Алијансата за нашите воени, политички и социјални реформи, поканата за членството на Македонија во НАТО беше одложена за неодреден период. Причината за оставањето на повеќето од два милиона луѓе надвор од сферата на слобода, безбедност и на демократија на НАТО е нашето уставно име. Тврдењето на Грција дека Македонија претставува закана за нејзиниот национален суверенитет, не се точни, подвлече Груевски и посочи дека Македонија ги смени Уставот и националното знаме за да им излезе в пресрет на нивните забелешки, а останаа посветени и на заедничкото работење кон наоѓањето компромис. |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemav vpecatok deka go slusaa bas vnimatelno...a i nemu ko da mu bese malku neprijatno...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е тоа нивни проблем туку наш, ако им оставиш на другите да одлучуваат фактички му се тртиш на ѓаволот
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj so djavolot tikvi sadi , od glava mu se krsat
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е проблем грчката пропаганда , проблем е што Црвениот со широки раце ја прифати а богами и ја спроведува...
|
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |