|
Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат? |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 41> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
here's a girl opinion:
vodenjeto ljubov ne e "staj-izvaj"
e, ama ne e ni "guskaj-bacuvaj-staj-izvaj"
vodenjeto ljubov e umetnost!!!
i kako i sekoja umetnost, za da se rodi, potrebna e inspiracija, fantazija, moment na privlekuvanje i sto e mnogu vazno, nadminuvanje na predrasudite.
pri sozdavanjeto na umetnickoto delo, mnogu biten moment e da se pravi ona sto dvajcata go sakaat.
ako saka samo edniot, a drugiot go pravi toa od ater ili od strav od zaguba....veter e toa vodenje ljubov.
pravete go toa sto vo momentot go sakate dvajcata.
samo taka ima smisla.
do kade kje stignete pri toa....zavisi od toa kolku ste spremni i sposobni da se oslobodite
a veruvajte mi....tesko se preminuvaat barierite
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
voopsto ne se razbirame
ti sto nesakas , nesakas i toa e vred milioni lugje nekoi elementi od sexot ne sakat no toa neznaci - da gi kvalifikuvat onie drugite milioni kako robovi na maskata sueta ili negovo naturanje Изменето од anakin - 22.Април.2008 во 17:17 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo na ova uste mozam da dodadam, ne se plasite da probate nesto novi, mozebi ke vi se dopadne ..... |
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку голтаат не знам ама знам дека повеќето се на диета а чув течноста била калорична а и ја се стаив на диета да тоа забораиф да кажам а шо се однесува до уживањето брбрбрб не може човек да ужива ако пие шуруп или ако јаде трава така ли е?/? |
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum cul deka samo forumdziki nekele da goltaat i ne uzivale vo toa
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da zesno, ima i zenski osobi koi go imaat istoto mislenje |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako si sakaat taka
|
|
zezok
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kejt bravo src za tvite svakanja
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kejt
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не правам ништо што не ми се допаѓа и не ми прави задоволство, но за да заклучам дека не ми се допаѓа прво ќе пробам па после судам
На темава- Не! не практикувам, не ми се допаѓа. Но, може да се импровизира Изменето од GlenKlouz - 03.Февруари.2009 во 18:48 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no pak da se vratam na starata dilema....zboruvame za svrsavanje v' usta ili goltanje....
|
|
dama
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmmmmmmmmmm nema nikakvo uzivanje vo goltanje na spermata,mozebi mazite taka se palat ili mislat deka poveke gi sakaat :)
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od stepenot na zalöjubenosta zavisi , koja si krajno zaljuena si i krajno opsutena , taka da goltanjeto ne e gadlivo koga e od Nego , toa e cela razlika
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе не е до заљубеноста, до вкусот е |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Внеси реплика | страница <1 3031323334 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |