IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 41>
Автор
Порака
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 16:51
here's a girl opinion:

vodenjeto ljubov ne e "staj-izvaj"
e, ama ne e ni "guskaj-bacuvaj-staj-izvaj"
vodenjeto ljubov e umetnost!!!
i kako i sekoja umetnost, za da se rodi, potrebna e inspiracija, fantazija, moment na privlekuvanje i sto e mnogu vazno, nadminuvanje na predrasudite.
pri sozdavanjeto na umetnickoto delo, mnogu biten moment e da se pravi ona sto dvajcata go sakaat.
ako saka samo edniot, a drugiot go pravi toa od ater ili od strav od zaguba....veter e toa vodenje ljubov.
pravete go toa sto vo momentot go sakate dvajcata.
samo taka ima smisla.
do kade kje stignete pri toa....zavisi od toa kolku ste spremni i sposobni da se oslobodite
a veruvajte mi....tesko se preminuvaat barierite
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 16:55
voopsto ne se razbirame
ti sto nesakas , nesakas i toa e vred
milioni lugje nekoi elementi od sexot ne sakat
no toa neznaci - da gi kvalifikuvat onie drugite milioni kako robovi na maskata sueta ili negovo naturanje

Изменето од anakin - 22.Април.2008 во 17:17
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 17:15
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

here's a girl opinion:

vodenjeto ljubov ne e "staj-izvaj"

e, ama ne e ni "guskaj-bacuvaj-staj-izvaj"

vodenjeto ljubov e umetnost!!!

i kako i sekoja umetnost, za da se rodi, potrebna e inspiracija, fantazija, moment na privlekuvanje i sto e mnogu vazno, nadminuvanje na predrasudite.

pri sozdavanjeto na umetnickoto delo, mnogu biten moment e da se pravi ona sto dvajcata go sakaat.

ako saka samo edniot, a drugiot go pravi toa od ater ili od strav od zaguba....veter e toa vodenje ljubov.

pravete go toa sto vo momentot go sakate dvajcata.

samo taka ima smisla.

do kade kje stignete pri toa....zavisi od toa kolku ste spremni i sposobni da se oslobodite

a veruvajte mi....tesko se preminuvaat barierite

samo na ova uste mozam da dodadam, ne se plasite da probate nesto novi, mozebi ke vi se dopadne .....
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 23:58

Колку голтаат не знам ама знам дека повеќето се на диета а чув течноста била калоричнагазење%20од%20смеење а и ја се стаив на диета да тоа забораиф да кажам а шо се однесува до уживањето брбрбрб не може човек да ужива ако пие шуруп или ако јаде трава така ли е?/?плазење

Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 10:38
sum cul deka samo forumdziki nekele da goltaat i ne uzivale vo toa
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 11:14
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

seka?????збунетост zensko????? me brani?????? aj sto mi kaza....збунетост
jas pak staviv pancir i slem, si rekov sega koga kje pocnat da frlaat po mene so drvja i so kamenja.....lele.....плазење

da da zesno, ima i zenski osobi koi go imaat istoto mislenje
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 18:32
kako si sakaat taka
Кон врв
zezok Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2009
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zezok Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2009 во 02:58
kejt bravo src za tvite svakanja
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2009 во 15:18
kejt
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2009 во 18:47
Не правам ништо што не ми се допаѓа и не ми прави задоволство, но за да заклучам дека не ми се допаѓа прво ќе пробам па после судам
На темава- Не! не практикувам, не ми се допаѓа.
Но, може да се импровизира

Изменето од GlenKlouz - 03.Февруари.2009 во 18:48
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 08:38
no pak da se vratam na starata dilema....zboruvame za svrsavanje v' usta ili goltanje....
Кон врв
dama Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 282
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dama Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 11:18
hmmmmmmmmmmm nema nikakvo uzivanje vo goltanje na spermata,mozebi mazite taka se palat ili mislat deka poveke gi sakaat :)големо%20гушкање
Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 12:25
Od stepenot na zalöjubenosta zavisi , koja si krajno zaljuena si i krajno opsutena , taka da goltanjeto ne e gadlivo koga e od Nego , toa e cela razlika
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 13:12
Originally posted by Biolica Biolica напиша:

Od stepenot na zalöjubenosta zavisi , koja si krajno zaljuena si i krajno opsutena , taka da goltanjeto ne e gadlivo koga e od Nego , toa e cela razlika

Абе не е до заљубеноста, до вкусот е
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 41>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.