|
Посетување психолог или психијатар |
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Автор | ||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kaj nas gatackite seuste se popularni
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....i bajaçki te......da ne zaboravime
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
smizli4ka psiholog bidi si sama na svojot um ,,ne gi sfakaj tolku tragicno nekoi raboti a i raboti nesto ...i bidi pozitivna
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.......zavisi od problemot so koj se sooçuvame.....ima problemi za koi navistina ni e potreben sovet od psiholog ili uste poubavo od psihoanalist......i nema nisto loso vo toa sto ke si priznaame deka ne sme dovilno silni da se spravime so nekoi raboti.......sepak sme samo luge....
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kutriot psiholog ne moze na nikogo da mu pomogne,
toj samo moze da vi kaze deka tuka e dozvoleno vozenje so 60, drugoto e vase |
||
EjLien
Нов член Регистриран: 01.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кои се вашите гледања на посетата на психијатар или психолог кај нас во државава? Дали е тоа уште табу тема и срамота од тоа што ке кажат другите или е нешто што можеби во вакво време на живеење е потребно да се направи нормално нели доколку чуствуваме потреба за тоа?
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не бе...нема се джеб за ово...нели затоа се приjателите
Изменето од pagane - 26.Мај.2010 во 21:18 |
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нашите гледања...
немам установено некоја разлика помеѓу психолог и психијатар... само знам дека психијатар беше оној шо ти дава апчиња...или грешам... засега сам си ја лечам психата , ми севнало неколку пати да отидам да побарам помош , ама си го најдов сигурносното ќоше... да зборам со пријателите , тешко , немам пријатели кои би ме разбрале , освен двајца со кои се гледам ретко... кратки црти...Би сакал на следната олуја да посетам...психијатар или психолог? |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
значи кога доjдеш каj мене---имаш проблемчич кога одеш каj психиатар---веке немаш ама никакви проблеми. Изменето од pagane - 26.Мај.2010 во 22:23 |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako prijatelite bea dovolni togash nemashe da postojat ovie struchni disciplini. Za zhal, stigmata od steknuvanje epitet "ludak" gi sprechuva lugjeto da najdat soodvetna struchna pomosh. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prijatelite moze da te sakaat , da ti ljubomorat , da ne te sakaat ili da imaat razno razni chuvstva kon tebe t.e. da bidat pristrasni . Psihijatarot ili psihologot za razlika od niv nema chuvstva kon tebe i sekoj sovet e nepristrasen....mnogu bitna rabota . Prijatelite se za kafe muabet ili za nekoja druga druzba , barem za mene :)) |
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
така и треба Зен...само ние сме Балкан Експрес. |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас имам посетено психолог,се подобрив многу после еден разговор претрпував лоши луќе тој период и навеќе се одрази на училиштето......
Бев малечка но после тоа се е полесно. Денес се се извитопери,не си ни сигурен дали ќе најдеш добар психолог или психијатар |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
EjLien
Нов член Регистриран: 01.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Баш така...пријателите ни се утеха во безброј ситуации но понекогаш ти треба да чуеш сосема поинакво гледиште на работите што можеби и повеке ке ти ги отвори очите и појасно ке согледаш што се случува. А за тоа дека кај нас можеби и нема добри психотерапевти немам доволно информации за да потврдам ама све некако мислам дека тоа е точно |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |