|
ГРЧКА ПРОПАГАНДА, притисоци, уцени, инциденти... |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 62> |
Автор | ||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа што ме нервира кај пропагандите е што викаат дека не постоиш, па дај, ќе бев ли тука и ќе пишував ако не постоев?
второ викаат дека се си измислуваме и дека сме паднати од марс па дај, доколку кај некој се појави национална свест дека постои како припадник на народ (а не е Грчки, Српски или Бугарски) значи дека е македонец, може ли некој да се чука во гради дека е македонец ако е грк? тоа е едноставно нелогично и за крај викаат дека сме краделе култура и историја ние ништо не крадеме, тоа што го тврдиме се заснова на тоа што сме го истражиле и тоа што го знаеме со векови, нивните тврдења се засноваат на нешто што тие го нарекуваат свое само затоа што така им е кеиф Националистичка пропаганда = Нацизам, исто ако што Хитлер ги учел своите деца, така грчката влада ги учи нејзините само не знам зошто пропгандите сеуште постојат, тоа е исто како јапонија сеуште да се стреми да ја освои кина уназаден свет, ете тоа е балканов наш мал |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ne samo grcite ne negiraat ..... bugarite velat deka sme bugari a albancite slavo makedonsi .... a turcite imaat unikaten izraz ........... DJAURI
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
albancite ja imaat najdobrata formula ... mora da go priznaete ova..
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa jas ne znam ........... kje treba da se konsultiras so nekoj koj e dobro potkovan za taa tema ............. mene mi e bitno da go znam toa sto go znam deka sum ........... Makedonec kako i ti samiot ....... i po mesto na radjanje i po drzavjanstvo
Изменето од miroslav_g8 - 02.Февруари.2009 во 23:24 |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto se smetas za tolku komentiran ?
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa normalno deka ne moze .... ako ima svajcarski pasos i drzavjanstvo , sto moze da bide ako ne svajcarec ? ...............
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па после ти колку сакаш кукај дека си македонец никој не те признава, затоа не ги сметам ваквите луѓе за предавници, тие сеуште се чуваствуваат ко македонци, и иселеништвото насекаде низ свет се бори да покаже дека иако живее во друга држава тој е македонец |
||
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Една реченица од изјавата на Бакојани посебно ми падна во очи:
“Не може да се најде ниту еден човек во грчкиот Парламент кој ќе го измени својот став од оваа грчка национална политика.“ А колку пратеници во нашиот парламент едвај чекаат прилика за промена на името, правдајќи се со алибито дека тоа веднаш ќе не внесе во ЕУ и НАТО? Колку пратеници, лидери на партии, интелектуалци, кандидати за претседатели па самиот претседател и јавно застанаа и поддржаа некои од непристојните предлози на Нимиц за името? И после друг ни е крив што ние немаме национално единство за најважните прашања... |
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
G - din Mileg ve molam da go zadrzite vaseto i dostoinstvoto na forumot idividi ne e mesto kaj sto moze da se upotrebi ovaka nekulturen recnik pa duri i koga se raboti za nasite neprijateli .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tuka imas pravo ... ne moze jas da bidam em makedonec em albanec... miroslav ima problemi so svojot identitet ... covekot se smeta za makedonec samo zatoa sto e roden u makedonija inaku odamna bi rekol deka e srbin...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Внеси реплика | страница <1 2930313233 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |