![]() |
|
Не сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 105> |
Автор | |
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne sakam utre da odam na rabota
![]() |
|
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
не сакам да се смеам на вакви работи ама...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
не сакам политика
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
...koga sum prva smena na rabota ....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
koga imam za ucenje
|
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
koga mi se spie ...a treba da stanam
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Неправди.... |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..i jas... ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
не сакам кога ме малтретираат со прашања како:
Која баба ја сакаш повеќе? Баба ти Трајанка или баба ти Стојанка? Трајанка ми прави најубав милиброт. Стојанка ми плете најтопли шалчиња. ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
ама стварно не сакам... ама против мене е да се смеам
![]() и не сакам кога ја нема дарлинг... те бараат на мсн... а ја тука те бркам ![]() |
|
![]() |
|
SiReNaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
koga ke mi izbega avtobusot
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
....nedoreceni nesta
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
...da da zapram na 3.......3333 o perioda
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
...koga mi falat nekoi licnosti....
![]() ![]() ![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |