|
Goldi и Sunny |
Внеси реплика | страница <1 6869707172 96> |
Автор | |
Bibi5
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
opaaaaaaaa
moite ne vazat a |
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bibi
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Bibi5
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka sum na gosti kaj vas ama barem edna i eden
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Goldi I You!!!
Изменето од Sunny - 02.Февруари.2009 во 21:24 |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vazna si sega ti dojde libeto vide deka ne e izmaltretirano tolku kolku sto ti mislese
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tebe kaj ti kidna Igi
|
|
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa sega i jas ke ja kidnam ke ve ostavam sami
ama sakav da posedam malku na samo so starata ljubov moja (GOLDI) |
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ne znam kako da ti pomognam mila
|
|
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sama si pomognav
si go viknav pa sega e so mene |
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ne ke mu se mislis
|
|
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
malku zezancija
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega mila daj osvezine malku oti se zagreavme pa ozednavme mnogu
|
|
Внеси реплика | страница <1 6869707172 96> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |