|
Александар Белов |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
One_lovE
Сениор Ветеринарка Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Јануари.2009 во 22:37 |
Александар Белов, апсолутен фаворит на Операција Триумф во тек на целото шоу, заврши на 3-то место. Изјави дека се чувствувал како победник, му е мило што Македонија гласала и го подржала, дека сега е должен и треба многу да работи и да врати. Александар се здоби со слава и обожаватели во краток временски период и тоа од сите еx-yu земји.
1. Што мислите вие за Белов? 2. Кој менаџерски тим да му ја води кариерата во Македонија? 3. Дали е следната нова ѕвезда во Македонија? |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убаво пее ама не ми се свиѓат неговите очи и заби ко дракула е
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
pcelickata Maja
Нов член Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi bese favorit,glasav za nego i toa mnogu,sakav da pobedi,no bev svesna deka mnogu drugi studenti(Vukasin,Sonja,Igor) bea podobri od nego. vo Makedonija ke stane so sigurnost uspesen pejac,navistina smetam deka zasluzuva slava. simpaticen mi e...ne me potsetuva na drakula ...i toa...aaaa,da,uste ova sakav da go kazam...veruvam deka nekoja mestenka imase za da ne pobedi,ne mi e bas vozmozno da bide favorit do samiot kraj so ubedlivo vodstvo i na kraj da izgubi .cudno neli?
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
супер си е детето... ќе му ги потсредат забите... и готово... барем тоа не е проблем во денешно време...
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera citam intrvju od Alex vo TEA,abe deteto ne da e skromno..se skromi odgovori..neka si tera kariiera..do kade ke stasa ke vidime..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lugje daj komentirajte nesto za tipov
spored mene apsoluten pobednik na OT i mislam kje pobedi na evrovizija. |
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a мене не ми се допаѓа многу...мислам дека сите почнаа да го гледаат како наследник на Тоше па така ни влезе под кожа...ама тоа е само мое мислење..
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕМА ВРСКА ... ДЕТЕТО СИ ВРЕДИ ... ТОШЕ Е ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН ... НЕМА ПОТРЕБА МУСЛАМ ДА СПОМНУВАШ ВАКВИ РАБОТИ ... |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..кој бе? Изменето од Командантица - 03.Февруари.2009 во 19:55 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar...a so ke bide ...ke vidime...mislam nisto spektakularno..
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред Александар е блескава музичка кариера,му посакувам се најдобро и мислам дека ќе биде следниот кој ќе пали и жари на Балканските топ листи.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пак ли ќе го споредувате со Тоше?!?
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka sekoja sporedba e smesna..ne gledam koja slicnost ja gledaat lugeto u nego so Tose ali aj..nitu mi lici na nego,nitu ima glas kako nego..stvarno ne mi e jasno.. |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Командантица
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Александар е Александар, Тоше е Тоше..два различни света и личности, не треба да се прават никакви споредби, греота е!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |