IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Опуштено со Тони и Дејан
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Опуштено со Тони и Дејан

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 22>
Автор
Порака
veronika_new Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veronika_new Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 13:46
одлично кажано Хектор, добра идеја со казанчето
Кон врв
LoveSoul Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LoveSoul Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2008 во 14:27
shto fuunkcija ima dejan vo taa emisija.... kako rastenie shto vegetira e...a emisijata e super
Кон врв
THEPRINCESS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Декември.2008
Поени: 4676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај THEPRINCESS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 15:46
super e emisijata, se umiram od smea koga ja slusam, Toni e zakon samo treba da mu dade i na Dean da kaze nekoj zbor a ne da sedi tamu samo kako dekoracija i treba da prai maaalku podobar izbor na gosti, kako totalno promaseni gosti ke gi izdvoam Julija i Irena XX.
Кон врв
silvana Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 29.Октомври.2008
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај silvana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 00:28
super se emisiite so toni i dejan .najdobri voditeli
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 00:38
не ја гледам емисијата...
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 02:20
од кога е новиот термин немам време да ја гледам тогаш
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2009 во 18:51
sto funkcija imaat tie vo emisijava
Кон врв
JAPONO Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Јануари.2009
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JAPONO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2009 во 03:47

Ne e bitno dali imeto na emisijata e srpsko ili makedonsko...a relaksirano od kade poteknuva toj zbor?Bitno e koj ja vodi emisijata....i kako ja vodi emisijata.I sekoj ima pravo da si go kaze svoeto mislenje no ne so bezobrazni zborcinja kako nekoi koi jadat mnogu i posle mi smrdat do tuka a toa smrdeata e zasto go primaat prvin od pozadi pa vo usta i koga zboruvaat smrdat.......

Изменето од JAPONO - 03.Февруари.2009 во 02:35
Кон врв
PeROtiNusMakeDon Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 31.Јануари.2009
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PeROtiNusMakeDon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2009 во 23:48
TONI THE BEST !

Абе луѓе бе! Најдобар е Тони, што ви е на вас, па зарем име некој подобар водител на насиве екрани?!
Епа мислам дека НЕМА ! Кој е боље? г-дин Драган Вучиќ?!?!?

А башка и бендот им е многу добар и КВАЛИТЕТЕН(што е многу битно) за разлика од другите бендови на тв....

ОПУШТЕНО RULES !!!
Кон врв
PeROtiNusMakeDon Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 31.Јануари.2009
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PeROtiNusMakeDon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2009 во 23:52
I "Skandal Sastaf" RULES (mislam deka se vikase..)

Кон врв
JAPONO Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Јануари.2009
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JAPONO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2009 во 02:31
Zoshto e izmeneto moeto mislenje ?Ili pushti go celiot tekst shto sum go napishal ili nemoj onaka so prvata recenica da me ostavas ...Si me napravil poinakov.insistiram!!!podobro e da go izbrises mojot komentar ili pushti go celiot shto go komentirav ili strav mu e da mu repliciraat ostanite? ova vazi za moderatorot na stranava... Znaci nekoi mozat da zboruvaat protiv Toni deka e peder a jas nemozam da im vratam deka sum ispederen poradi niv deka se davajgazi?
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2009 во 09:21
Toni e super i emisijata e super samo stanuva PREopushteno.голема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 21:02
Omilena emisija koja redovno ja gledam...BRAVO...super se deckite
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
neo_wmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Регистриран: 29.Јуни.2008
Поени: 660
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2009 во 17:22
Синокешната емисија беше една од најдобрите. Тони и вели на Сања „Не гледаш спорт, а си по спортот„, а таа глупа и не и текнува што навистина ја прашува и му одговара со „Да„. Од таква како Сања да ти е срам да се каеш оти си од Струмица. И песната што ја испеа Тони на крајот беше „Д бест оф Тони досега„.
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,842 секунди.