IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Мажи
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мажи

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 00:43
toa bi bila samo definicija spored Lady Blue... znaci subjektivna

ama mozebi dovolna - tokmu vistinskata, a?

Изменето од Marko Polo 1 - 29.Јануари.2009 во 00:44
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 00:50
Jas sum sekogas subjektivna koga sum jas vo prasanje ... ne nametnuvam nisto na nikogo ... samo tvrdoglavo branam svoi stavovi ....голема%20насмевка
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 00:55
dobro e da imas stavovi...
Aj, da ne ja rasturam temava ...
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 12:21
nikogas ne razmisluvam kakov maz sakam treba da go zapoznam pa da kazam dali bi go sakala.
moze da e lepotan a da ima semki vo glavata
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 22:30
crn crni oci spotski tip.
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 22:31
jas imam crni oci i sportski sum epten ........glavata mi e kako kopacka za ragbi голема%20насмевка ....... sakas ? трепкање
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 22:58
Па ми се допаѓаат најразлични типови на мажи ама повеќе ме привлекуваат посветли, со плави очи, зелени или темна коса, светол тен и светли очи, обавезно висок, складен, чист, и со нормална килажа, суви не поднесувам.
Не обожавам изразито црни мажи со јака длака по раце, нозе, со дебели веѓи.
Идеален тип на маж би ми бил некој Швед ама оригинал таков ко оној Љумберг
тоа од физичка гледна точка, а као карактер да си е домаќин човек, да си гледа за дома, да е весел, да е бистар и способен, да е ФИН стално,да ме разбира колку-толку и да ме обожааава, све паметот у мене да му е

Изменето од GlenKlouz - 29.Јануари.2009 во 23:00
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2009 во 10:56
Nemam zamisleno kako treba da izgleda mazot na mojot zivot.. znaci ne gledam da ima zeleni oci,ili plava kosa itn..ne mora da bide klasicen lepotan..bi sakala nekoj koj ke bide pred se iskren,vnimatelen,grizliv,so harizma,so pozitivna energija,nekoj koj ke pravi da se cuvstvuvam veselo,nekoj so koj ke mozam da komuniciram normalno,smiren,inteligenten..ubavinata e sepak stvarno prolazna rabota..drugoto e ona sto ostanuva i sto mene mi e povazno
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
SiReNaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Switzerland
Поени: 257
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2009 во 22:14
maz sto znae da gotvi
Кон врв
IzGubEnA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 1066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IzGubEnA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2009 во 01:20
Pa...ne baram nesto posebno Crna kosa, temni oci, sredno temen ten, malce povisok od mene, ne mnogu suv, no ne i debel, nekoja zlatna sredina i da e zgoden. Da ne e mnogu romanticen (citaj ligav), da ne e mnogu ljubomoren, inteligenten i toa bi bilo se.
P.S. Neznam zosto, odsekogas me privlekuvale BAD BOYS
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2009 во 01:42
АКО Е ДО ИЗГЛЕДОТ ...

И ДА Е УБАВ И ОД ВНАТРЕ ИСТО КАКО ОДНАДВОР
Кон врв
ladyzaki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2009 во 01:45
Originally posted by smizla smizla напиша:

АКО Е ДО ИЗГЛЕДОТ ...

И ДА Е УБАВ И ОД ВНАТРЕ ИСТО КАКО ОДНАДВОР

da ne imas i muzicka zelba nekojaгазење%20од%20смеење.....i jas sakam vakovтрепкањетрепкањетрепкање
najslatkiot jazik ima najostri zabi
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2009 во 01:46
градите негови..........моја перница
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2009 во 20:10
da e romanticen...i licen
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.