IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Дали имате “ваш“ свет?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали имате “ваш“ свет?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 11>
Автор
Порака
SiReNaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Switzerland
Статус: Офлајн
Поени: 257
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2009 во 22:03
Originally posted by nelson nelson напиша:

ziveam vo imaginacija...jas ne sum jas...

Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2009 во 00:37
А што е тоа реалност?
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2009 во 20:10
ne ziveam vo ovoj svet,ne begam od realnosta,se sudruvam kolku sto mozam,se trudam da prifatam raboti ,iako nekoi se bolni ama sakam da go pominav zivotot so otvoreni oci ,a ne so zatvoreni
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2009 во 19:38
Живеам во реалноста, но си имам и паралелен свет (не паралелен живот) кој си е само мој, само мој...Тука си наоѓам одмор и оддишка од секојдневното бреме и не сакам да го делам ни со најблиските.

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2009 во 20:59
Pa normalno deka imam..svet vo koj e se pod konec ubavo i rozovo..i bar koga ke pomislam na seto toa mi doaga ubavo na dusata i begam na nekoj nacin malce od problemite..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2009 во 14:11
mojot svet e svetot na bajkite
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2009 во 15:24
...tamu e tolku volshebno...голема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2009 во 16:53
ja dobivav "Razvigorce "
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2009 во 19:14
u posledno vreme se pojke go koristam mojot svet nego normalniot...

Изменето од blueprayer - 03.Февруари.2009 во 19:14
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2009 во 20:34
lele bluuuuuu i jas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 11:14
Во мојот свет повеќето жени се царици, има и по некоја шо не ја гледам таква, ко на пример онаа од  - Црн и бел бумбар кога се размина со мене, а не ме ни погледна. Ееееј ! Мене да не ме заглеа ! Па мене ! Свашта имало по светов. Затоа па никад, ама никад нема да и ја гледам емисијата. Нека пати ! И Каролина поминуе, ја дигнала, крагната демек да не ја познаел некој. Си велам - Шо се занесуе па оваа, да беше до мене, гајби у дисконт ќе мкнеше, има глас, ама кој ли и ги прави песните стварно ја мрзи, ама и мене оти ме тера да мењам станица, а немам секогаш даљинско при рака и ќе загубам драгоцени минути од форумот. Да бе, заинат зборам, не сум ја таков. Шо ! Да си напраам форум ? Ма ајде ! Сам себе да се модерирам ? Па цело време ќе се банирам, ќе се играм така и ќе ми здосади. Ама па затоа Живкица еднаш коа ме заглеа, ме изглеа од главе до пете, чек да си ја цмокнам !бакнеж Ај бе па доста бе па ти ! лутина Еден глас у глаава ми вика дека се препознала. Покварен еден сељак, наместо за мене да навијаш...Па шо бе, па убав сум ! А ? Античка лепота ? Па да, да, може, ко Аполон нели, а ? кул А ?  Тројанско коњ ?! изненадување лутина Море сељак, не јади трици многу, кај си видел побав од мене, бе ? Е шо Шеќеринска ? И таа не ме примети ? И кога таа не ме примети, а се бапна у мене, се знаело колку е саатот ? Па попладне беше, може и се спиело по некој гага ручек...гала де, а шо тој жутокљунецот шо беше со неа поарен да не е ? Е шо дека е странец ? Да бе одма му давале. Така е тоа. Епа нцки ќе гласам за нив. Никад ! Нека патат сите по ред шо не ме сакаат ! И ти ! Па и ти ! И ти ! ...Не бе сите. Кој рече сите ? Е да бе, сите сум ги изредил ... Ај доста затни се ! Немаш друга работа ? Па да, немаш, тука цело време сопки ќе ми праиш ! лутина
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2009 во 18:01
Nemam moj svet................ziveam apsolutno vo ovoj svet
problemot nikogas ne se resava ako si napravam moj svet
naprotiv se zgolemuva i oteznuva.......................... zatoa vo ovoj svet si gi ostvaruvam moite zelbi i ambicii
i se trudam da gi resam site problemi
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 01:18
da onoj vo koj gi zaboraam izrecenite zborovi
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 11:05
Vo mojot svet site imaat rogovi...moite se najgolemi
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.