|
Емисија Бакалница на К-15 |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Јануари.2009 во 14:31 |
дали ви се допаќа оваа емисија и водителите?На мене ми се допаѓа.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да,емисијата е интересна...нешто ново и необавезно
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da i mene mi e interesna..znaat da imaat interesni temi,da se opustis u sekoj slucaj
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ја факаме к-15
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
детска работа....... па тој збор...........ПОШТУЕМ..........го користат на секои 2 секунди....... |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaes kako..poznavam nekoj od deckite i toa im e uzrecica..sekad taka zborat bez razlika dali e tv ili nadvor..navika e navika..moze malce bezveza deluva na tv,ali takva e emisijata ocogledno od tipot na "Vo Surat" na Andrej od DNK,se cepa skopski dijalekt(a ocigledno na televizijata toa ne i smeta,koga pola od emisiite se takvi)..mnogu luge zamerile do sega stvarno..ali ja licno ne se optovaruvam so toa..kako zborat taka..da ima bar razumni temi za debatiranje.. |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednas ja imam gledano temata bese: da zapoznaes nekoj preku SKYPE- da ili ne. Nisto posebno, niti poucno i prilicno dosadno
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ок е што фураат скопски дијалект. Тоа е концепт на телевизијата глобално...... Туку претераното користење на сленг, делува невкусно..... на секоја секунда ПОШТУЕМ, РЕСПЕКТ....итн итн.... |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога е емисијава ?? на к-15 немам гледано многу... освен ало ало и една емисија кај што и чистеа на една дома
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto ocekuvate vo edna bakalnica?! prava bakalnica si imaat... super se decata |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да де, отвараат апетит кога ги гледаш со тоа пиперките и тиквите на масата
|
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja ima od 16-17h..sekoj den |
|
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денеска се испокараа за хомосексуалците
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
goche
Нов член Регистриран: 25.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
emisijata e interesna,samo neznam tija deckoto so e od kavadarci so bara tamu ke mi kaze li nekoj kako se nasol tamu vo bakalnica
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |