IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Бели лаги
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бели лаги

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
criminal-F Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2009
Локација: Japan
Статус: Офлајн
Поени: 173
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај criminal-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2009 во 00:45
NAJ JAKO E DA LAZIS da velis na roditelite mamo odam naskolo a da ojs na kafe so drustvo....i posle da go lazis profesorot deka si bila bolna

Изменето од criminal-F - 30.Јануари.2009 во 00:46
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2009 во 01:08
Vo sekoj slucaj mislam deka lagata ja koristime poveke za da se zastitime sebesi otkolku drugite ...
Кон врв
DAC23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Декември.2008
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAC23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2009 во 14:19
belata laga ne e opasna laga site ja kazuvame taa e sitna i ima efekt na zabava i zadovolstvo i site ja kazuvame sto praime so tie sto lazat na veliko za se i sesto vnimavajte pazete se od niv
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2009 во 15:49

Ја користам белата лага, ДА.......повремено.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај criminal-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2009 во 18:55
Originally posted by DAC23 DAC23 напиша:

belata laga ne e opasna laga site ja kazuvame taa e sitna i ima efekt na zabava i zadovolstvo i site ja kazuvame sto praime so tie sto lazat na veliko za se i sesto vnimavajte pazete se od niv

da ama po nekoga i belata laga moze da bide tolku opasno sto nemas predstava
Кон врв
DAC23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Декември.2008
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAC23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2009 во 19:24
Originally posted by criminal-F criminal-F напиша:

си имал ти конкретен пример кога белата лага била опасна за тебе дај подели со нас баш би сакал да добијам престава
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2009 во 19:57
zasto vo skoro site temi odgovara ova mojata
TRAGACI PO VISTINI

no mi e glupo vekje da ja pastiram
голема%20насмевка

Изменето од anakin - 30.Јануари.2009 во 19:57
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2009 во 20:32
Секако дека се послужуваме со понекоја „прикриена вистина„ или т.н бела лага. Нужно зло е и мило ми е што и тоа го измислиле луѓето.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај criminal-F Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2009 во 21:18

Originally posted by criminal-F criminal-F напиша:

си имал ти конкретен пример кога белата лага била опасна за тебе дај подели со нас баш би сакал да добијам престава

da kako ne sedevme eden vecer so drugarkine i neznam kako se otvori temava edna drugarka imase decko i na zafrkancija znajs rekov te iznevervit deckoti e ne deka znaev deka e to vistina na sala stadov i bas se smeevme toj den do drugarkami...e ama utre denta deckomu od drugarkami vistina ja izneveril so nekoja druga i ne krajot se skaravme so najbliskata drugarka toa e sudbina
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2009 во 22:43
Кога не тешат дека ќе биде подобро на балканот. Има поголема лага ?
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2009 во 23:12
Рацинализацијата нештата е најдобра лага што човекот ја измислил, за да не се чуствува виновен за нештата што се случуваат околу него....
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2009 во 21:26
кога ми вели чао, никад више, не се разбираме, премногу сме вакви, премалку сме онакви
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2009 во 09:13
Па обично ја канам на кафе, за да ја пригкријам голата вистина која следува
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2009 во 12:18
аj да водиме лjубов / демек секс/
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,168 секунди.