|
Бели лаги |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NAJ JAKO E DA LAZIS da velis na roditelite mamo odam naskolo a da ojs na kafe so drustvo....i posle da go lazis profesorot deka si bila bolna
Изменето од criminal-F - 30.Јануари.2009 во 00:46 |
|||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vo sekoj slucaj mislam deka lagata ja koristime poveke za da se zastitime sebesi otkolku drugite ...
|
|||
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
belata laga ne e opasna laga site ja kazuvame taa e sitna i ima efekt na zabava i zadovolstvo i site ja kazuvame sto praime so tie sto lazat na veliko za se i sesto vnimavajte pazete se od niv
|
|||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ја користам белата лага, ДА.......повремено....... |
|||
criminal-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da ama po nekoga i belata laga moze da bide tolku opasno sto nemas predstava |
|||
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
си имал ти конкретен пример кога белата лага била опасна за тебе дај подели со нас баш би сакал да добијам престава |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zasto vo skoro site temi odgovara ova mojata
TRAGACI PO VISTINI no mi e glupo vekje da ja pastiram Изменето од anakin - 30.Јануари.2009 во 19:57 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Секако дека се послужуваме со понекоја „прикриена вистина„ или т.н бела лага. Нужно зло е и мило ми е што и тоа го измислиле луѓето.
|
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
criminal-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da kako ne sedevme eden vecer so drugarkine i neznam kako se otvori temava edna drugarka imase decko i na zafrkancija znajs rekov te iznevervit deckoti e ne deka znaev deka e to vistina na sala stadov i bas se smeevme toj den do drugarkami...e ama utre denta deckomu od drugarkami vistina ja izneveril so nekoja druga i ne krajot se skaravme so najbliskata drugarka toa e sudbina |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога не тешат дека ќе биде подобро на балканот. Има поголема лага ?
|
|||
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Рацинализацијата нештата е најдобра лага што човекот ја измислил, за да не се чуствува виновен за нештата што се случуваат околу него....
|
|||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
кога ми вели чао, никад више, не се разбираме, премногу сме вакви, премалку сме онакви
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па обично ја канам на кафе, за да ја пригкријам голата вистина која следува
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
аj да водиме лjубов / демек секс/
|
|||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |