|
Коце Трајановски за градоначалник на Скоп |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Февруари.2009 во 08:17 |
|
Како што кажав и претходно, се согласувам дека Коце Трајановски има направено премногу за нашата општина, но нема потреба од партиски полтрони како pretty lady и jamesbond (или подобро кажано еден ист човек) кои се регистрирани само за да го испофалат, а тоа се гледа по бројот на постови (еден) кои го имаат и „двајцата“. Тоа што го правите е ниско! Само можете да ја расипете добрата слика која што владее за него
Изменето од OUST - 02.Февруари.2009 во 08:17 |
||
pretty lady
Нов член Регистриран: 01.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e j.bond:)) i jas se soglasuvam..konecno ni e potreben covek kako Koce Trajanovski vo nasiov grad, ne samo za nasata opstina...da vidat pred se i mladite kolku toj doprinese za razvoj na sportskite aktivnosti megu mladite od nasata opstina..a voedno znacajno e sto bese i prisuten na istite
|
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Скопјани пазете да не се заебите овај пат пак
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
jamesbond
Нов член Регистриран: 30.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gradonacalnikot na opstina Gazi Baba, Koce Trajanovski e najdobriot gradonacalnik so go imala nasata opstina. 100% sum siguren deka prilicno dobro ke go vodi gradot , za da moze da pocustvuvaat negovata efikasnost i da se uverat vo negovata sposobnost kako a ne samo slatkorecivost i lazni vetuvanja kako negovite protivnici da ne gi imenuvam ne se dostojni.
|
||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е сега не знам до каде се границите на нашата општина, ама знам дека е една од поголемите во Скопје, ако не и најголема по површина
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislev od tuka si, inace znam do Idrizovo e neli?
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па не... не е само автокоманда во Гази Баба
|
||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa za Avtokomanda ne zboruvame?
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е не знам од која населба си за да ти го одговорам прашањето |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За кандидатите за градоначалници, барем оние кои и досега биле на тие функции најдобро можат да посведочат граѓаните од нивните општини, кои на своја кожа ја осетиле нивната работа или неработа.
Јас го паметам Коце Трајановски од времето кога беше пратеник. Ми изгледаше доста работлив и разбран човек, за разлика од некои џаболебари и тврди глави... |
||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas se sl*gam... so nego zalici neso naselbata... plus ko ke vi stigne sega konjanikot koj ve gleda btw. Oust da ne mi si komsija |
||
|
||
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, ова е мое мислење и не мора да значи дека е исправно
|
||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па добро, тоа е твое мислење. Јас сум задоволен од неговото работење како градоначалник, затоа што тој беше првиот кој направи нешто видливо за мојата населба
|
||
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДА! И сум соработувал со Општина Гази Баба извесно време и не сум задоволен од него како градоначалник.
Изменето од pmmladen - 29.Јануари.2009 во 00:16 |
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |