|
Мажи |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa bi bila samo definicija spored Lady Blue... znaci subjektivna
ama mozebi dovolna - tokmu vistinskata, a? Изменето од Marko Polo 1 - 29.Јануари.2009 во 00:44 |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum sekogas subjektivna koga sum jas vo prasanje ... ne nametnuvam nisto na nikogo ... samo tvrdoglavo branam svoi stavovi ....
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro e da imas stavovi...
Aj, da ne ja rasturam temava ... |
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas ne razmisluvam kakov maz sakam treba da go zapoznam pa da kazam dali bi go sakala.
moze da e lepotan a da ima semki vo glavata |
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
crn crni oci spotski tip.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas imam crni oci i sportski sum epten ........glavata mi e kako kopacka za ragbi ....... sakas ?
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ми се допаѓаат најразлични типови на мажи ама повеќе ме привлекуваат посветли, со плави очи, зелени или темна коса, светол тен и светли очи, обавезно висок, складен, чист, и со нормална килажа, суви не поднесувам.
Не обожавам изразито црни мажи со јака длака по раце, нозе, со дебели веѓи. Идеален тип на маж би ми бил некој Швед ама оригинал таков ко оној Љумберг тоа од физичка гледна точка, а као карактер да си е домаќин човек, да си гледа за дома, да е весел, да е бистар и способен, да е ФИН стално,да ме разбира колку-толку и да ме обожааава, све паметот у мене да му е Изменето од GlenKlouz - 29.Јануари.2009 во 23:00 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemam zamisleno kako treba da izgleda mazot na mojot zivot.. znaci ne gledam da ima zeleni oci,ili plava kosa itn..ne mora da bide klasicen lepotan..bi sakala nekoj koj ke bide pred se iskren,vnimatelen,grizliv,so harizma,so pozitivna energija,nekoj koj ke pravi da se cuvstvuvam veselo,nekoj so koj ke mozam da komuniciram normalno,smiren,inteligenten..ubavinata e sepak stvarno prolazna rabota..drugoto e ona sto ostanuva i sto mene mi e povazno
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maz sto znae da gotvi
|
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa...ne baram nesto posebno Crna kosa, temni oci, sredno temen ten, malce povisok od mene, ne mnogu suv, no ne i debel, nekoja zlatna sredina i da e zgoden. Da ne e mnogu romanticen (citaj ligav), da ne e mnogu ljubomoren, inteligenten i toa bi bilo se.
P.S. Neznam zosto, odsekogas me privlekuvale BAD BOYS |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АКО Е ДО ИЗГЛЕДОТ ...
И ДА Е УБАВ И ОД ВНАТРЕ ИСТО КАКО ОДНАДВОР |
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne imas i muzicka zelba nekoja.....i jas sakam vakov |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
градите негови..........моја перница
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da e romanticen...i licen
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |