|
Програми за бесплатно симнување на филмов |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | ||
Inspekorat
Нов член Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moze nekoj da mi najde prevod za The Little Rascals 1955 makedonski, srpski ili hrvatski? Vala vi odnapred
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
го симнав битторентот... и сегааа ??
|
||
MKDTony
Нов член Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve dobra adresa za download filmovi!!!
www.best-movies.ws i daj kazete nekoj dr adresi ne krijte dosta davate programi za download |
||
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
download the little prince torrenti,i ke simnes fail toa e naveke 3 kb i go uklucuvas od bittorrent |
||
1 Година верен форумџија
|
||
ZeroCool
Нов член Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Najbrzo se simnuvaat filmovi vaka
si simnuvas BitComet , odis na www.zamunda.net se registriras (se razbira besplatno) i vo torents imas se i sesto od prvoklasni filmovi i serii do sekakvi programi i muzicki albumi kako i discografija na poveketo poznati muzicari Pozz |
||
ZeroCool
Нов член Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a i ova
posto stranava e bugarska balkanski prevodi, odnosno hrvatski, srpski ili makedonski ke najdete na www.divx-titlovi.com pa navalete |
||
tinobt
Група Регистриран: 02.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spored mene najdobar program za download filmovi,muziki,igri i se so vi dusa saka BitComet a pokraj toa ima i mnogu drugi korisni opcii...Probajte go http://www.bitcomet.com/ nema da zazalite!
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
барем концерти наоѓам што ми треба,а има и филмови на адресава downloadot оди преку торент
http://www.mininova.org/ |
||
karlo_mkd
Нов член Регистриран: 30.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
може и www.mininova.com и www.thepiratebay.com според мене се најбољи ја од овие симињам
|
||
FORZA JUVE !!!
BIANCONERO FOR LIFE !!! |
||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://vesti.krstarica.com/?rubrika=aktuelno&lang=2&sifra=fd033accc4a1b3f92d46e3f3f76f50a5&dan=16&mesec=05&godina=2009
скорсезе најави бесплатнo рестауриранi старi филмовi
|
||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Де бре човеку, биди социјален па кажи им која програма да ја користат! ------------------------------------------------------- Вака, јас користам мининова, како што еден од претходните кажа, филмови симнувам/барам да е од АХХО, секако тоа е во ави фајл. За да го изрежеш филмот ке си симнеш исто така програма ConvertXtoDVD 3 i avi file го конвертира во Video_TS format и воедно го пржи дали во НТСЦ или ПАЛ, како ке одбереш самиот. Значи конвертИКСтоДВД 3 исто така ке најдеш на мининова... На зравје, П.С. Пред да го спуштите торентот прочитајте ги коментарите за квалитетот на филмот, јас имам симнато безброј од нив и се со одличен квалитет... Изменето од Buggyman - 29.Јуни.2009 во 16:21 |
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Oти да го конвертира кога можеш и аvi. да го гледаш можеш и на цд да го ставиш и на двд да го гледаш сите нови двд имаат подршка divx формат така нема потреба од конвертирање и не е само аXXo добар рипер има многу други кој добро рипуваат филмови |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
www.zamunda.net
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |