|
Дали сте за леќи? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Автор | |||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ni pod razno. Osven mozebi kako platen akter vo nekoj horor ili SF,
|
|||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
тогаш тоа биле тврди леќи п.с не заборавив,... ќе ти пратам тоа што треба |
|||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
no ne samo lekite se moden detail...isto taka i naocarite.... jas se odluciv za naocari i bas ubavo mi stojat |
|||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|||
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ni slucajno ne bi stavila leki, nekako mi e stra6no da pikam staklo pod klepki, sakam plavi o4i ali iako nemam takvi ne bi stavila leki, a ako imam problemi so vidot ke zemam nao4ari ama leki ne nosam
|
|||
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nosam cvikeri od 6 godini i preku glava mi e od niv...Jas sum za leki ama opticarot mi rece``lekite ne se za tebe``
|
|||
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da za leki sum,nekoj gi nosat za promena a nekoji za vid
zs da ne.i ne e tesko da gi nosis ,samo sto si imat i svoje vremetraenje. |
|||
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сега треба да ги ставам... и ме фаќа мрза во последно време... ама кај кај подобро е од очила
|
|||
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koj sto sakat da koristit dioptriski(kjorski)naocari nek si stajt leki vo ocite......po iskreno lekite se opasni za koristenje ama nekoi za ubavina sakat da gi stajt....no bez potrebno e mnogu loso da se koristit...lekite gi upotrebuvaat tije sto imat dioptrija nad 4.25...zato se lekite takva dioptrija za naocari e tesko da se upotrebuvat zatoa sto preciziranjeto na dioptriite e tesko do 3.50 ke ve molam po svesno milsite.......
|
|||
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
грешка си... мојот диоптер е многу помал од 4,25 ( ако веќе ве интересира, -1,50 ) и леќите ги носам оти очила никој жив не можеше да ме натера да ставам... а исто си грешка и за прецизирање на очилата до 3,50... мајка ми носи и очила и леќи со диоптер 6 и нешто... па нема никаков проблем... |
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ima novi leki....ama kaj nas ne...kako polnac za baterii se...gi nosite 24h mislam deka bese i posle cela nedela gledate...i posle pak gi redite itn...samo se mnogu skapi i prviot den super gledate,a drugite denovi postepeno se namaluva vidlivosta...nosam leki inaku...a i naocari...i edno i drugo imaat svoi prednosti i nedostatci.
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
JAS NOSAM LEKI 13 GOD
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i kako e kiki
|
|||
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da mislis malce po pametno ne sum greska zs ova e moja struka sto 6 godini studirav samo tresite nekakvi gluposti bezveza Изменето од criminal-F - 04.Февруари.2009 во 18:35 |
|||
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мислам доволно паметно... не сакам да се расправам... ама испаѓа дека сум медицинско чудо со диоптер 1,50 и леќи... види мајката
п.с докторе,... сте учеле ама не знам колку сте научиле |
|||
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |