|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 979899100101 137> |
Автор | |
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прекрасни се види ги бели снежни,меки... Но и тие имаат крај а љубовта за тебе не. Криља имаат големи раширени во сводот, а пак се мали,неважни. Моите криља се поголеми. Овие две бели меки, со кои те гушкам. Синилото е пространо бескрајно се шири во сводот. Но пак е мало,небитно. Оти мојата љубов кон тебе оди подалеку и од него. Подалеку од облаците. Подалеку од небото. Подалеку од бескрајот... Изменето од butterflyM55 - 28.Јануари.2009 во 03:36 |
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..i odi posle ne go sakaj...site tuka ne napravi svetici...za moment nezamenlivi... mil na majka... |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...кожурец испаднат, нешто што беше ти, мирисот на пламенот наречен Камора, се завртев да го погледам, многу повеќе светлина од оган, смртните мисли се топат пред врелината, толку сум мал, се повлекувам, невозможно да се поднесе иако велат дека е пламен од кој може да се преживее, древен пламен што ги пречистува џиновите или ги уништува, гадинки почнаа да цврчат кои се обидоа да ми лазат по ногата, бевме само пламенот и јас, а ти...
Подигнати раце кон небото, молњите ми минуваа низ гради за да ме проверат, мрачни облаци во кои се префрлуваа моите скриени мисли, се беше видливо како на филмско платно...одговор...пламенот не беше за мене, јас сум дочекот, кожата почна да ми се распаѓа, низ него се наѕираше како светликав никел, моето ново тело, старата кожа висеше како ѕвонец на ветер, пред моите стапала чукаше моето старо срце, некој глас ми шепкаше да го нагазам...зацврчи под моето стапало, срцето беше врело и полека го запираше своето движење под мојата петица, ме скокоткаше, колку сум бил малициозен, се насмеав на својата глупост. Погледав кон реката да се огледам, моето тело се претвараше во сребрено срце...па човек светликав како никел...не беше повеќе важно... Камората почна да произведува експлозии, огномет го покри небото полнејќи го со ѕвезди во разни бои, високи хармонични тонови ме храбреа, стравот од новото исчезнуваше, пламенот се подели на два дела, нешто почна да излегува...златно женско тело газеше мирно низ пламенот, ги отвори очите, те препознав, не затреперив, како да знаев, дојде пред мене...клекнав пред тебе...клекна пред мене...ме погали по главата...или беше срцето... Изменето од zbunet - 29.Јануари.2009 во 22:22 |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од ZeZnAtA - 29.Јануари.2009 во 22:32 |
|
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako moze detevo da e tolku nadareno...ili mnogu citalo...se nadgraduvalo... darba+nauka...genijalno...i relaksiracko za mamicka
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од ZeZnAtA - 30.Јануари.2009 во 15:54 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 979899100101 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |