IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Бели лаги
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бели лаги

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
Автор
Порака
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Бели лаги
    Испратена: 29.Јануари.2009 во 14:36
Дали лажете или сте лажеле  некого со цел да го заштите од болка , нервози , јадови ?
Значи лажење во позитивна смисла не се работи за превара со цел да стекнат материјални средства или нешто слично .
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 14:58
Значи не сум лажел,ама не сум прекажувал нешто што нема потреба,што би резултирало само негативно.
А да сум лажел со таква цел,мислам дека не.
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
magnolija_mk Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2009
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај magnolija_mk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 15:10

Why not???? Iako lugjeto sekogash treba da i poglednat na vistinata vo ochi- toa ne e sekogash taka lesno. Mnogu okolnosti gi kompliciraat rabotite. "Dobronamerna laga"????? Jas sum ZA. Pokasno, koga ke se sozdadat uslovi ekoj moze da ja razbere vistinata i dobronamernosta. Vi zvuchi izliteno: Dobrinata sekogash pobeduva??????? Nema shansi.... Toa e konechnata vistina: Dobroto go pobeduva zloto... bilo koga ....
Se e sega i ovde.... minato i idnina ne postojat.... se e vo umot ;-)
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 15:25
ДАЛИ ИМА НЕКОЈ КОЈ НЕ Е ЛАЖЕЛ ЗА ДОБРА ЦЕЛ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 15:26
Јас
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 15:33
ZoraNaSlobodata ПОЗДРАВ
МИСЛАМ ДЕКА ПОНЕКОГАШ Е ПОДОБРО ДА ИЗЛАЖЕШ ИЛИ ДА ЈА СКРИЕШ ВИСТИНАТА КОЈА МОЖЕ ДА МУ НАНЕСЕ БОЛКА ИЛИ НЕШТО ЛОШО НА СОГОВОРНИКОТ.
Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 15:41
Ete Zora sega ne izlazaхи,%20хи...

Изменето од Sunny - 29.Јануари.2009 во 15:41
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 15:47
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 16:03
Da jas imam takvo iskustvo...ja lazev majka mi za zdravstvenata sosotojba na nejziniot brat...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 17:02
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 17:10
Da doobjasnam...samo sakav da ja poshdedam od surovata vistina
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 17:12
Да имав таков случај и кај мене
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 18:41
Ja taka susam alista. Ke zastanam pred niv i lazam, lazam, lazam...i za kratko se suvi barut
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 20:50
da..go imam toa storeno so edna cel...da mu bide dobro .da ne bide povreden
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,766 секунди.