|
Разлики меѓу децата |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Јануари.2009 во 17:54 |
Ајде, тест на искреност: дали правите разлики меѓу децата? Дали ги воспитувате на ист начин? Дали правите разлика меѓу машкото и девојчето? Дали девојчето мора да ја одменува мама додека синчето си игра play station? Или поминаа тие времиња? Или и двајцата имаат и вршат исти задачи дома? |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj povekjeto sho gi znam sincheto igra playstation a kerkata tresi tepisoni
nekoi za srekja, se ponapredni i gi teraat i mashkoto i zenskoto dete podednakvo da bidat odgovorni za red po doma, chistota i slichni domashni obvrski... isto taka dosta chesto i DVETE se ligavi i ne rabotat nishto po doma a dobivaat se sho ke posakaat. prati go student vo drug grad i ke stane poodgovoren i posvesen za nekoi raboti, a mazite za promena ke nauchat i po nekoe jadenje da zgotvat a ne se da chekaat od nekoj drug da im napravi |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МОИТЕ СЕ МАЛИ ДА СЕ КАЖЕ ...
КОГА СТАНУВА ЗБОР ЗА ОБВРСКИТЕ ОКОЛУ СПРЕМАЊЕ ПО ДОМА, ПОДЕДНАКВО ГИ ТРЕТИРАМ И ДВЕТЕ. ГИ ВОСПИТУВАМ `СЛИЧНО` БИДЕЈЌИ ГОЛЕМОТО Е МАШКО А МАЛОТО ЖЕНСКО... `СЛИЧНО` БИДЕЈЌИ СЕПАК ТРЕБА ДА СЕ ИМА НЕКОЈА РАЗЛИКА ВО ОДНЕСУВАЊЕТО, МАШКО-ЖЕНСКО, ТОЈ ДА СТАНЕ МАЖ , А ТАА ЖЕНА... "IQ" ИАКО СЕ МАЛИ НЕ СЕ ЛИГАВИ, И НЕ ДОБИВААТ СЕ ШТО ЌЕ ПОСАКААТ ... СЕ ЗНАЕ КАЈ МЕНЕ ШТО МОЖЕ, А ШТО НЕ СОВЕТ ЗА ДРУГИТЕ ... КОЛКУ И ДА ВИ СЕ МИЛИ, А НАЈМИЛИ СЕ ОД СЕ И СЕШТО, ЗА НИВНО ДОБРО САМО ЦВРСТА РАКА ... НЕ МИСЛЕВ НА ЌОТЕК, ЦВРСТ СТАВ И НЕПОПУСТЛИВОСТ |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
isti mi se i dvete deca ...zasega razgaleni
|
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ги гали многу ке ти се качат главата
Изменето од kiki_kiki - 28.Јануари.2009 во 19:24 |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу мразам лигави и невоспитани деца....
па затоа и мислам дека ќе бидам лоша и строга мајка |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајка ми не прави никаква разлика меѓу нас,затоа и јас и сестра ми со прст не мрдаме низ дома . Инаку многу нејќам родители кои ги делат своите деца |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....Zosto bi bila potrebna iskrenost za da se kaze deka nemoze da se odnesuvame isto
....Normalno e deka ne mozeme da se odnesuvame isto sprema decata,zato sto sekoe dete si ima svoj karakter.....No bazata na vospituvanjeto e ista.....
....Vo mojov sluçaj ,nemam zensko ,no moite sinovi se vospitani deka nema zenska ,maska rabota....i mozam da kazem deka sum gorda za toa ,zatoa sto za nivni godini se sposobni da" funkcioniraat"sami .....
......
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se site prsti na rakata isti ..... no site bolat podednakvo koga kje se preseces ....... ne velam deka nema ... mozebi ima roditeli koi pravat razlika pomedju decata ... no togas se nametnuva drugo prasanje ..... dali decata zasluzuvaat takvi roditeli i dali tie roditeli zasluzuvaat deca ............
Изменето од miroslav_g8 - 29.Јануари.2009 во 09:10 |
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas imam dve kerki i iako se razlika vo godinite
no podednakvo gi tretiram dvete nema galenje shto
ednata e pogolema od drugata ili obratno........dvete podednakvo
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Додека жена ми прави ручек, јас гледам Discovery science, ќерка ми (16)
ги пегла алиштата, а син ми (13,5) оди на некој сајт по астрономија.
Но, кога јас цепам дрва, син ми ги носи на спрат, ќерка ми го „окупира“
компјутерот, а женчето мое гледа „Храна и вино“ (За да го затвори кругов). |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
razlika koj prst da go isecam ke me boli li si gi sakam decata nema razliki
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA NEMA RAZLIKA
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |