![]() |
|
Постои ли верен маж |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 84> |
Автор | ||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
не си во право цел свет еве сонува секс со Памела Андерсон,и значи 90 посто од жените се изневерени и обратно. не ми оди некако ова |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
|
e pa sega i ti kade otide nesto poblisku
![]() |
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
важно е само тоа со кого си во врска и дали си имал физички излет со некоја друга за време на врската за да кажеш дека си верен. Мислите се само мисли,најобична фантазија која секој ја има |
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
miki ne ste vo pravo milo,od pomisla do izneveruvanje e mnogu daleku
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
a moze i da ne pomislis,tuku samo da izneveris ![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
a ha ..... do prvata prilika za ostvaruvanje
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
ете така Енигма |
||
||
![]() |
||
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
|
||
![]() |
||
|
so edna razlika .... nekoj se plasi da priznae ......... samiot sebesi
![]() |
||
![]() |
||
|
pak ke recam postoi ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |