|
Постои ли верен маж |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 84> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikoj tuka ne izmisluva nisto ... odamna e izmisleno se ...... samo stravot od realnosta ne dozvoluva da se vidi
|
||
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako enigma ne gledas pa seto toa e del od neverstvo
stvarno izgleda naivno ama sekogas e toa nekoj pocetok samata pomisla na nesto sto ne e tvoe se podrazbra pod neverstvo mislam deka se razbravme |
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se dodeka ne se sluci toa shto ponatamu sleduva,ne e neverstvo
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
karamandi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislam deka si vo golema greska ama toa si e tvoe nema ljutis |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto se cudis ? ...... ubavo kaza karamandi .... i samata pomisla ... zelba ..... fantazija za nesto sto ne ti pripadja e neverstvo ........... ili , bibliski kazano , preljuba ............. pa makar i samo vo mislite .........
Изменето од miroslav_g8 - 29.Јануари.2009 во 11:50 |
||
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislqam deka se dodeka nema fizicki kontakt,nishto ne e neversto,zashto vo sprotivno i ovaa ovde sega pishuvanje spored vas e neverstvo
|
||
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mila ti navistina li imas 32g?ili sakas samo da ni go razubavis denot... Изменето од ZeZnAtA - 29.Јануари.2009 во 11:51 |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
karamandi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lelelel vo kolkava greska si enigma
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
karamandi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na kraj od seto ova me nasmeavte |
||
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
navistina imam 32 god,i razlicen stav,ne se soglasuvam deka neverstvo e samo so pogled,ili ovaa tuka pishuvanje,ili pak vo mislite,bez fizicki kontakt,ne smetam deka ima neverstvo
|
||
|
||
karamandi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ste mi zivi i zdravi i seoj neka si misli kako sto saka
|
||
Внеси реплика | страница <1 3031323334 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |