![]() |
|
Најдобар гитарист...? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 12> |
Автор | ||
bagio ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
шо значит то ми се смири |
||
I`m back in the game
|
||
![]() |
||
bagio ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
|
nemas pojma kolku me pogodi!!!!!!!!!!!!
|
||
I`m back in the game
|
||
![]() |
||
BillyEsteban ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
|
najdobar gitarist mmmm steve way sovrsena tehnika gledajte go filmot crossroad
|
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
Michael Angelo (carnation!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tipov e.....CRAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ama bas CRAZY!!!!!!!!!, tipov ne e normalen....tipot e mrdnat do kaj so mojt i do kaj so ne mojt!!!!!!!!! |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
|
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
|
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
|
Само Влатко!
|
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
![]() |
||
BillyEsteban ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
|
kakov vlatko bre si ostana celo vreme so edno kalajdisko
|
||
![]() |
||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
|
Сега ќе видиш што е деветка, кокошка, бистра вода, кумова слама, леб и сол, бранова должина, .....
Влатко is back! |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
![]() |
||
Стеве ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
|
СЛЕШ е закон. ами па КИРК ХАМЕТ за него па да не зборуам.како ида е кај нас Влатко Стефановски е најдобар(и пошироко).
|
||
Живеј го животот како што мораш,а не како што сакаш. - Џим Морисон
2 работи се бескрајни:вселената и човековата глупост,но за вселената не е сигурно. - Алберт Ајнштајн |
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
pred nekoolku dena go davaa filmot na sitel.go imav gledano ko pomal ama pojma nemav deka e way,stvarno me ispolni |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
||
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
|
Стиви Ваи не само што е најдобар гитарист туку и не сум видела друг
гитарист на кој подобро, поелегантно му стои гитарата. Ми беше
многу криво што не можев да одам за Софија на концертот,ама го гледав
на двд и стварно немам зборови.
![]() ![]() |
||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
||
![]() |
||
*psycho* ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
|
SLASH, JOE SATRIANY, ALEXI LAIHO (OD BODOM, I USTE NEKOI OD TRIVIUM, ARCH ENEMY I DR.)
|
||
![]() |
||
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
|
Joe Satriany, Stivi Van, Jeff Beck... eeeh, on mi e zakon...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |