IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Мажи
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мажи

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 08:03
Originally posted by IQ IQ напиша:

Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

pameten, nachitan, romantichen, kulturen, so maniri t.e. dzentlmen (i da slusha rock po mozhnost)

ti se javuvash za poslednovo?

...bar + uste edno pogodi
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 13:00
a be MAZ, sto ebitno crn plav, da te pocituva намигнување
i da si ja raboti rabotata taka dobro koga ke stanes od krevet
nozete da ti klecaatголема%20насмевка
apce
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 20:35

pameten, nachitan, romantichen, kulturen, so maniri t.e. dzentlmen (i da slusha rock po mozhnost)

ti se javuvash za poslednovo?

...bar + uste edno pogodi

i prvoto?

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 21:03
Originally posted by leukoplacia leukoplacia напиша:

Какви мажи сакате?
Плави,црни со светол тен, темен тен
кој е вашиот маж од соништата,
или само маж што знае што сака     

MA VAZNO E DA IMA UM!
AKO NEMA....MOZE I LILJAKOV DA BIDE I NA RIGI...NEMA DA GO SAKAM!
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:00
Originally posted by Irenica Irenica напиша:

Sakam crn decko so svetol ten i po moznost svetli oci,ne premnogu visok,nekoj koj ke me pocituva i ljubi,koj ke me razbira i nema da me gusi,koj ke naoga sekogas vreme za mene,koj ke bide raspolozen koga stanuva od spienje,nekoj koj ke gi pokazuva svoite cuvstva,koj ke bide kulturen i intelegenten,koj nema da me srami vo javnost,nekoj koj sekogas ke me drzi za raka,nekoj koj nema da se luti za gluposti,koj ke bide sosema malku ljubomoren,nekoj na kogo ke mu bidam edinstvena... imase uste nesto ,ama ne mi teknuva!A vikaat premnogu sum barala...

epa i mnogu baras ..............ke treba trojca da si fatis i site da gi setas da bides zadovolna...................ne gledam drugo resenie.........mislam seto toa vo eden?!.........nema sansi.....
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:02
pagam na zeleni oci ama nemora da se presudni............da ima edinstven pogledt na svetot(stav) i da me obbbbbbbbozavaaaaaaaaaaaaa!!!
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 15:08
E OVA E ZA MENE MAZ,DRAGI MOI DAMI I PONEKOJ GODPODA
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 15:11

go najdov onoj koj mi trebase:

visina-185 cm

tezina-88 kg

kosa:crna

oci:kafeavi i prekrasniголема%20насмевка

Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2009 во 21:20
Originally posted by leukoplacia leukoplacia напиша:

Какви мажи сакате?
Плави,црни со светол тен, темен тен
кој е вашиот маж од соништата,
или само маж што знае што сака     

maz sto ke znae da me zadovoli vo krevet среќа

ne e biten fizickiot izgled...od nego baram samo  respekt , razbiranje i doverba намигнување
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 00:26
... Onoj koj ke umee da se spravi so mene na takticki nacin .... голема%20насмевка
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 00:30
hmmm...
Znaci admiral, general ili shahist... steta...ne sum niedno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 00:31
... ete pak si izbral losa taktika ..... плазењеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 00:34
da?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 00:40
Sto e sega sakas da ti ja otkrijam strategijata sama ..... definicija za vistinski maz ???? голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкатрепкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.