![]() |
|
Вампири |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 13> |
Автор | |
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Aj da ne se smejam da ne mi se pojavi nekoj ![]() ![]() |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
jas gi mrazam vampirite!
p.s. jas sum vrkolak Изменето од anastea - 24.Јануари.2009 во 00:35 |
|
![]() |
|
![]() |
|
HoLLyWooD ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Август.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 27 |
od seficata moja ne vervam deka postoi pogolem vampir,za nea ni blejd ne moze nisto da napravi
![]() |
|
WE ARE THE BEST AND ...LOVE THE REST!! ;-)
|
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Znaci jas sum Vampirka ????????
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
DA NE GLEDATE FILMOVI PREMNOGU ...HOROR
![]() |
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Pa spored toa sto go procitav,napisanoto na prvata stranica,se pronajdov vo ovie Slovenskite vampirki ![]() Изменето од tamara1990 - 24.Јануари.2009 во 01:46 |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
bre ajdete sega i za vampiri li ,nie stanavme vampiri po celi noki,ajde ne me plasite
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
izmislici...gluposti i lagi za mali deca
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Вампири....
не се денес она што беа некогаш, денес се современи, се заљубуваат, па отпорни се на сонце итн. |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......ima kako nema.......
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Дак ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Чиста глупост и самиот Гроф Цепеш Дракула не е вампир него умоболен крвопија. |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
drakula bil grof a ne koj nznae sto, jas sum bas od transilvanija i znam za nego
|
|
![]() |
|
Дак ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Влад Цепеш е еден од владетелите на Влашко Познат и како Набивачот поради тоа што познато е дека непослушните поданици и непријатели ги набивал на колци. Влад Тепеш владеел во времето на султанот Мехмед. Се родил на 7 декември 1431 воРоманија, а починал декември 1476... Долго време се сметало дека гробот на Влад Цепеш се наоѓа во Романија, во некоја црква на островчетоСнагов, но по отварањето на наводниот гроб не било најдено ништо освен коски на коњ од неолитот, но никакви човечки останки. Други пак сметаат дека останките на Влад Цепеш се пренесени во Истанбул а потоа и во Бугарија во неименуван манастир... Можеби и митот за овој валдетел на Влашко одамна би бил исчезнат доколку не бил издаден романот на Брам Стокер Дракула“ каде што за основа го има тиранинот Влад. |
|
Љубов и само љубов
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
уште од мала бев ноќна птица и баба ми ме викаше „вампирче“
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |