IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 183184185186187 922>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 18:30
clenkata nad mene mnogu saka cokolada (ama ne povekje od mene)
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 18:32

членке над мене, кажи на членката над те*е дека имам жолти, инфрацрвени и ултравиолетови пижами на мене... нека бира кои и одговараат

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 18:33
clenu nad mene moze i jas da si odberam????
Кон врв
leontina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 295
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leontina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 18:33

Dusice,stvarno mn.sakam cokolada.........no sega cekam Ghost da mi kaze kakva boja na pizami ke mi dade!?.......LOL

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 18:34

clenke nad mene ghost mi rece deka mozes da biras imal ultravioletovi, infracrveni....iii ne znam tretite so boja bea....pizami:)))

biraj!:))

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leontina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 18:34
Eh super GHOST moze INFRACRVENITE.......LOL.......tie ke mi odgovaraat.....ok?Tongue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 18:35
лелееее бе Леонтина, и ти ли бе мила со тие чоколади???  веќе амааааааннннн  епа јас би ти ги препорачал ултра виолетовите, не за друго, туку и ствараат топлина малце онака, бидејќи се 100 посто волна, е сеа може малце ќе грепкаат, но нема гаље де, мало црвенило и ќе се навикнеш мајке ми
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 18:36

i jas sakam infracrveni!!!!!!!!!!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leontina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 18:37

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

лелееее бе Леонтина, и ти ли бе мила со тие чоколади???  веќе амааааааннннн  епа јас би ти ги препорачал ултра виолетовите, не за друго, туку и ствараат топлина малце онака, бидејќи се 100 посто волна, е сеа може малце ќе грепкаат, но нема гаље де, мало црвенило и ќе се навикнеш мајке ми

Da milo!!!! I jas sum po tie cokoladite...mmmmmm......gi obozavam..!! A za pizamite ok! kako so ke recis ti taka! Sepak se tvoi!....Wink

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 18:37
абе аман гол ќе ме остаите вие као сте почнале
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 18:38

epa sega.....ko nudis....nema da te odbieme...:))))

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 18:39
Originally posted by leontina leontina напиша:

Da milo!!!! I jas sum po tie cokoladite...mmmmmm......gi obozavam..!! A za pizamite ok! kako so ke recis ti taka! Sepak se tvoi!....Wink

ехехеее, кај ме соголи па уште и мило ме вика  ц ц цц ц да се немало ни грам срам бе мајката

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leontina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 18:40

абе аман гол ќе ме остаите вие као сте почнале

Pa ne e losa idea...........neli Alekta???Wink

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2006 во 18:40
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

epa sega.....ko nudis....nema da te odbieme...:))))

а слушај, а да не треба и стриптиз да маам дур ги соблакам а?????

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 183184185186187 922>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.